Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

Author: Elena Padure
Actualizat: 04 feb 2021, 12:17
Mihai Mitoseru alaturi de mama sa, Camelia

Mihai Mitoşeru trece prin clipe grele după ce mama lui a fost operată de urgenţă, din cauza unei tumori.

Mama lui Mihai Mitoșeru trepe printr-o perioadă dificilă, după ce a ajuns de urgență la spital. Camelia Mitoșeru a fot internată după ce a primit un diagnostic pentru o boală care i-a pus viața în pericol şi anume o tumoară beningnă-meningiom.

În ce stare se află mama lui Mihai Mitoşeru

Camelia Mitoșeru a trebuit să-și amâne operația  deoarece spitalul nu dispunea de destul sângele pentru a susţine intervenţia.

Mihai Mitoșeru  a anunțat, mai apoi, că s-a strâns sângele de care era nevoie şi mama sa a putut să fie operată, din fericire. Mai târziu, Mihai Mitoșeru a adus vești bune celor care i-au fost alături în această perioadă sumbră.

Prezentatorul TV le-a mulțumit tuturor pentru susţinere prin intermediul unei postări pe pagina sa oficială de Facebook. El i-a asigurat pe urmăritorii săi ca mama lui a depășit pericolul, iar starea sa de sănătate este una bună.

„Operația  s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”,  a spus Mihai Mitoșeru pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Mihai Mitoseru, IN LACRIMI! A vorbit in premiera despre DRAMA care i-a schimbat viata: "Am vrut sa ma omor!" VIDEO

Oana Roman, a venit în ajutorul Cameliei Mitoșeru

Operaţia Cameliei Mitoşeru a fost amânată din cauza lipsei de sânge din inventarul spitalului. În acel moment mai mulţi apropiaţi ai prezentatorului TV au făcut apel la cunoscuţi pentru a îi îndemna să doneze sânge. Printre aceştia s-a numarat şi  Oana Roman.  

Vedeta a făcut un apel disperat pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman le-a cerut fanilor de pe reţeaua de socializare să se mobilizeze pentru şi sa doneze sânge pentru a a-i veni în ajutor mamei lui Mihai Mitoșeru.

Citeste si: Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''

 „Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta   pe  mama lui.

Când donați specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman, printr-o postare pe pagina personală de Instagram.  

Citeste si: Oana Roman, bătută de Petre Roman în copilărie: "Mă bătea cu cureaua. A fost foarte dur!"