Mihaela Tatu a pierdut cele mai dragi lucruri din cauza unei rupturi de ligament: „Probabil că asta a fost greșeala”. Cum a trecut fosta personalitate TV peste depresie care pusese stăpânire pe ea

Author: Andreea Buinoschi

Aceasta era extrem de activă, iar operația suferită la genunchi a obligat-o să stea liniștită

Sursa: Captură video

O ruptură de ligamente s-a transformat pentru Mihaela Tatu într-o depresie puternică, din cauza faptului că problemele de sănătate nu i-au mai permis să facă ceea ce îi plăcea. Prin urmare, aceasta a trebuit să se reorienteze într-un timp scurt.

Mihaela Tatu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în urmă cu mai mulți ani, când încă apărea pe micile ecrane. Aceasta a trebuit să fie operată la genunchi, în urma unui accident care a dus la o ruptură de ligament încrucișat și de menisc.

Mihaela Tatu a pierdut ceea ce o făcea fericită din cauza problemelor de sănătate

O ruptură de ligament încrucișat și de menisc au făcut-o pe Mihaela Tatu să ajungă pe masa de operație, pentru o intervenție chirurgicală la genunchi.

Totul a avut loc în cel de-al șaselea an de emisiune, lucru ce a făcut-o pe fosta personalitate TV să renunțe la activitățile pe care le făcea.

Aceasta era extrem de activă, iar operația suferită la genunchi a obligat-o să stea liniștită, lucru ce a făcut-o să sufere de depresie.

„În primul rând, a fost ligamentul încrucișat și meniscul. Meniscul se recuperează într-o lună, mecanismul încrucișat, în șase luni.

Eu nu am făcut niciodată pauză din televiziune. Luni m-am operat, vineri am ieșit din spital, iar sâmbătă am avut două ore de emisiune, în direct.

Citește și: Mihaela Tatu: Fosta prezentatoare TV s-a reprofilat. Din ce face bani în prezent? Carieră și studii

Nu am avut nicio clipă. Probabil că asta a fost greșeala. Dacă mi-aș fi luat o perioadă în care să conștientizez și să fac recuperarea, era o recuperare de șase luni de zile, probabil că ar fi fost altfel.

Eu m-am întors la serviciu, pentru că știam că acolo e locul, pentru că știam că e nevoie de mine”, a povestit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mihaela Tatu a trebuit să își schimbe viața

În fiecare zi, Mihaela Tatu făcea câte o activitate care să îi aducă fericire, dar, la un consult, unul dintre medici i-a spus că niciodată nu va mai putea să facă activitățile din trecut. Prin urmare, aceasta a fost nevoită să găsească alte lucruri care să compenseze ceea ce pierduse definitiv.

„Ce m-a doborât? Faptul că îmi găseam bucurie din toate sporturile extreme, care îmi aduc adrenalină: cățărare, cal, eu nu am mai skiat, nu am mai patinat, asta m-a dărâmat.

Însă nu a durat. A durat vrei patru, cinci, hai să zicem maximum șase luni, după care, mi-am revenit.

Citește și: O mai tii minte pe Mihaela Tatu? Vedeta s-a schimbat de cand a renuntat la televiziune. Uite cu ce se ocupa acum

Am avut parte de o scuturare puternică, mi-am revenit, am schimbat macazul și am găsit bucurie în alte activități mai domoale puțin, nu mult, mai domoale puțin”, a mai povestit Mihaela Tatu.