De ce nu și-a întemeiat Raed Arafat o familie? Motivul pentru care fondatorul SMURD nu are soție și copii

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 24 mar 2023, 20:12

Motivul pentru care Raed Arafat nu are soție și copii

Sursa: Facebook Raed Arafat

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a mărturisit care este motivul pentru care nu are soție și copii.

Raed Arafat, fondatorul SMURD și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a vorbit despre motivul pentru care nu

și-a întemeiat o familie. Raed Arafat, care va împlini în luna mai 59 de ani, nu a fost niciodată căsătorit și nu are copii.

Citește și: Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Motivul pentru care Raed Arafat nu are soție și copii 

Raed Arafat, omul care a revoluţionat sistemul de intervenţie de urgenţă în România şi care a pus bazele SMURD, a fost mereu foarte discret în ceea ce privește viața personală.

Într-un interviu televizat, acesta a mărturisit care este motivul pentru care nu și-a întemeiat nicidată o familie. Raed Arafat va împlini în curând vârsta de 59 de ani, iar faptul că până la această vârsta nu s-a căsătorit are legătură cu pasiunea sa de o viață: medicina de urgență.

Într-un interviu interviu televizat, Raed Arafat a mărturisit că nu s-a căsătorit niciodată şi nici nu are copii pentru că nu s-ar fi putut dedica şi vieţii profesionale şi celei familiale în egală măsură.

Citește și: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie

"Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite aşa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii. Nu poţi să ai familie şi să ai în acelaşi timp o muncă în care eşti implicat 24 din 24, la maxim.

Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi fraţi şi o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă şi după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004", a povestit șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, scrie okmagazine.ro. 

Citește și: Biografie și CV Raed Arafat: Cine este și cu ce se ocupă cel care a pus bazele SMURD în România

Raed Arafat a fost nevoit să renunțe și la câine

Decorat cu  Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer, ca recunoaștere a eforturilor depuse în salvarea oamenilor la inundații și pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vieților a numeroși români, Raed Arafat a fost nevoit să renunțe la animalul său de companie, un câine de care nu avea timp să se mai ocupe. Din păcate, din cauza programului aglomerat a fost nevoit să îl dea unui prieten.

"Am avut un câine, până a început să-mi facă o figură în stradă... Eu îi dădeam de mâncare, îi dădeam apă. La un moment dat, câinile a început- şi l-am prins făcând asta... Unii îmi ziceau în stradă- la Mureş era, la Sângeorgiu de Mureş: <<De ce nu-i dai câinelui apă şi mâncare, când eşti plecat?>> Pentru că plecam dimineaţa, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea şi uneori nu veneam decât a doua zi, pentru că nu puteam să ne întoarcem, deci asta a fost... lucram cu Transgazul, cu elicopterul Alouette atunci şi niciodată nu ştiai ce se întâmplă.

De ce nu și-a întemeiat Raed Arafat o familie? Motivul pentru care fondatorul SMURD nu are soție și copii

Şi câinele cerşea apă şi mâncare de la vecini. Cum trecea cineva pe stradă, lua castronul, îl ţinea şi se plimba la gard, de faţă cu toţi, să le arate că nu are mâncare! Era clar. Adică câinele suferea. El era în grădină, totuşi, dar cu toate astea, era foarte greu de ţinut şi l-am dat unui coleg care l-a dus la ţară ca să crească bine acolo. Era un lup alb, era superb, dar... nu mergea! Deci, am încercat, să ştiţi, inclusiv câinele n-a putut să... Se plângea, să ştiţi.", a mărturisit Raed Arafat în cadrul unui interviu la postul de televizune Digi 24. 

Raed Arafat, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Raed Arafat este invitatul ediției de duminică, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. 

„Cât costă salvarea în România?”, „Câte inimi au încetat să bată în mâinile dumneavoastră?”, „Iubiți ceva mai mult decât medicina?”, „Cât timp ați fost văzut ca un extraterestru în România?”, „De ce stați la mâna politicienilor?”, „Ați greșit la Colectiv?”, „Vi s-a oferit șpagă în pandemie?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Raed Arafat va trebui să răspundă duminica aceasta, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!