Mihaela Homa, schimbare impresionantă de look! Cum arată fosta concurentă de la „Casa iubirii” după ce s-a vopsit și și-a scurtat părul

Autor: Diana Ghita

Ce schimbare a făcut Mihaela Homa

Sursa: Instagram mihaela.homa

În urmă cu câteva ore, Mihaela Homa, câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii „Casa iubirii”, a apelat la ajutorul stiliștilor pentru a-și împrospăta look-ul.

Mihaela este o persoană foarte activă pe rețelele sociale, mai ales pe pagina ei personală de Instagram, unde, odată cu participarea în cadrul show-ului de la Kanal D, a reușit să strângă un număr impresionant de fani.

Cum arată Mihaela Homa după ce și-a vopsit și și-a scurtat părul

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” împărtășește cu urmăritorii ei din mediul online diverse întâmplări din viața ei, întrucât dorește să îi țină la curent cu tot ceea ce face.

Așa a făcut și de această dată, când s-a filmat direct în salonul de înfrumusețare și a postat rapid clipurile pe Instastory.

Mihaela a decis să își facă șuvițe, așa că nu a mai stat mult pe gânduri și s-a dus la hairstylist pentru o schimbare. Acolo, în procesul de vopsire, o parte din părul fetei a fost acoperit cu folie de aluminiu, iar acesteia i s-a părut amuzant felul în care arăta, așa că a decis să le arate și internauților imaginea hilară.

Alături de clipul în care le-a trimis pupici fanilor, cu folia în păr, Mihaela Homa a atașat o fotografie cu numeroase nuanțe de vopsea și a scris mesajul: „Astăzi facem o schimbare de look. Abia aștept să văd rezultatul”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mihaela Homa, imaginile durerii din cimitir: „Cât îmi lipsești”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a venit să-i aducă un omagiu unei persoane foarte dragi

Mihaela Homa își dorește un bărbat cu care să formeze o familie

Ulterior, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a revenit cu o scurtă filmare, în care le-a arătat admiratorilor ei că, pe lângă șuvițe, a decis să-și tundă părul până la umeri.

Rezultatul final este unul foarte frumos, iar noul look o avantajează.

Încă de când a concurat în „Casa iubirii”, Mihaela a dovedit că ține foarte mult să aibă un aspect îngrijit și elegant. Deși, în prezent, nu mai este înconjurată de posibili pretendenți, tânăra nu s-a oprit din a cunoaște persoane noi. Aceasta se află, în continuare, în căutarea unui bărbat alături de care să-și întemeieze o familie, întrucât își dorește să aibă copii de tânără.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

„Mi-aș dori să fie un băiat din zona mea.(...) Să fie asumat și să fie responsabil. Să-și dorească ceva de viitor cu mine, să mă pună pe primul loc, să mă valideze (...) Mi-aș

dori să fiu mamă(...) Nu pune nimeni presiune pe mine, doar că întotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără, să mă bucur”,  dezvăluia Mihaela Homa, în urmă cu o lună, la emisiunea „Culisele iubirii”.