Cum a devenit Ana Bodea din balerină actriță: „Nu știam nimic despre teatru”. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre primul ei rol

Autor: Diana Ghita

Ana Bodea a vorbit despre pasiunea ei pentru actorie

Sursa: Captură YouTube Ilinca Vandici

Ana Bodea, actrița principală dintr-un celebru serial românesc, a fost invitată în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Kanal D.

Printre altele, la interviul cu Ilinca Vandici, Ana Bodea a vorbit despre personajul pe care îl joacă în serialul difuzat la televizor în această perioadă și despre cum a ajuns să devină actriță.

Cum a ajuns Ana Bodea să devină actriță

Tânăra a explicat că a avut o pasiune atât pentru balet, cât și pentru actorie. Deși, în mare parte din viața ei, s-a axat pe arta coregrafică, la un moment dat, aceasta a decis să se reprofileze și, cu toate că nu știa foarte multe despre teatru, a

intrat în acest domeniu.

Anei Bodea nu îi pare rău că a luat-o de la zero, ba din contră, este bucuroasă că a reușit să ajungă în acest punct, sub îndrumarea unui mare actor din țara noastră.

„Nu știam nimic despre teatru, despre film și am zis ai că încerc. Am căutat ce-mi trebuie pentru admiterea de la UNATC, am văzut că sunt 10 poezii, o povestire, un monolog, un moment de dans, un cântec, am zis «ok».

Am avut norocul să-l cunosc pe Adrian Titieni, care m-a îndrumat și e un mentor pentru mine”,
 a dezvăluit actrița în cadrul podcastului.

Citește și: Adevărul despre prietenia dintre Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu: „M-ai invidiat vreodată?”. Cele două au dat cărțile pe față la Detectorul de Minciuni

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ana Bodea a vorbit despre rolul pe care îl joacă în prezent

De asemenea, tânăra s-a arătat foarte fericită că primul ei rol i s-a potrivit mănușă și că a intrat foarte ușor în pielea personajului care a făcut furori în rândul românilor care urmăresc serialul televizat în care joacă.

„Din fericire mă asemăn foarte tare și zic «din fericire» pentru că, fiind primul meu rol și fiind la început de drum, m-a ajutat foarte mult asemănarea asta.

Probabil, dacă ar fi fost un personaj complet diferit, n-aș fi reușit să-l interpretez atât de bine sau mi-ar fi dat multe bătăi de cap și ar fi fost foarte stresant”,  a mai spus Ana Bodea.

Citește și: Cine este noul iubit al Cristinei Cioran! Actrița și-a refăcut viața, după scandalul cu Alex Dobrescu. Are o nouă relație și este hotărâtă să plece din România: „Am făcut demersurile necesare”

Ba mai mult, aceasta a dezvăluit că unele caracteristici ale personajului au fost preluate de la ea, spre exemplu, în scenariul inițial, tânăra din film nu era balerină și nu avea alergie la ou: „Chiar au luat foarte multe lucruri și experiențe prin care am trecut și le-au pus acolo și mă bucur foarte mult”.