Micutzu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre momentul în care presa a scris ca a vrut să-l bată pe Mircea Badea! „A fost o perioadă în care am fost foarte înverșunat!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 ian 2023, 15:07

Micutzu se numără în prezent printre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România. Iată ce dezvăluiri inedite a făcut îndrăgitul actor în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Actorul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și pe scenă, cu talentul lui uluitor, cu o carismă și un simt al umorul incredibil. Deși are doar 36 de ani, Micutzu se află în topul celor mai îndrăgiți actori de stand-up comedy din România și se bucură de mare succes atât în aparițiile televizate, cât și în show-urile de stand-up pe care le realizează de câțiva ani.

Micutzu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre momentul în care presa a scris ca a vrut să-l bată pe Mircea Badea

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Micutzu a cum a primit criticile și replicile acide lansate cu ceva vreme în urmă de către Mircea Badea. În perioada în care apărea în producțiile trustului din Băneasa, Micutzu a lansat mai multe ironii, unele chiar foarte tăioase la adresa vedetelor, dar și a conducerii televiziunii la care lucra.

Atitudinea lui l-a deranjat foarte tare pe Mircea Badea, adept al principiului nu muscă mâna care te hrănește, așa că nu a ezitat să îl taxeze. De pildă, atunci când Micutzu a fost implicat în scandalul de pe Calea Victoriei.

„Dacă l-a înjurat cineva pe domnul Micutzu, eu nu înțeleg de ce s-a enervat! Pentru că domnia să în show-urile pe care le face înjură tot timpul! De ce să te deranjeze o înjurătură că poate e o glumă!”, a

spus atunci Mircea Badea.

Deși presa a scris atunci faptul că Micutzu ar fi vrut să-l bată pe Mircea Badea, comediantul s-a arătat rezervat în declarații, încercând pe cât posibil să aplaneze un posibil conflict.

Citește și: Boala cu care Micutzu a învățat să trăiască. Cum reușește să nu se lase copleșit în viața de zi cu zi: „Nu o păcălesc, aia nu e o minciună”

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

„A zis cineva o vorba mare la un moment dat! Că dacă vorbești despre ceva, înseamnă că există! Pentru mine anumite lucruri nu există!”, a spus la acea vreme Micutzu.

Întrebat dacă a vrut totuși să-l bată pe Mircea Badea, la acel moment, Micutzu a mărturisit că într-adevăr traversa atunci o perioada în care era destul de înverșunat pe anumite persoane și situații, însă nu a vrut să recurgă deloc la violență împotriva jurnalistului.

„Nu îmi amintesc nici măcar cum îi suna vocea”. Narcisa Suciu, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! Dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei

„Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea! Normal că n-am vrut să-l bat! Nu am fost de acord și probabil că încă nu sunt de acord cu părerile dumnealui! Într-adevăr acolo am greșit! A fost o perioada în care am fost foarte înverșunat! Exact ce spuneam și mai devreme, aveam senzația că dreptatea e de partea mea! Și în momentul ăla, eu încă cred că era o glumă rezonabilă, nu era cea mai bună glumă la adresa lui, dar era o glumă rezonabilă! Într-adevăr se simțea și încrâncenarea în glumă respectivă, asta e o problema într-adevăr! Dar nu, în niciun caz n-am vrut să-l bat pe Mircea Badea! Și sper că nici dumnealui nu mai vrea să se mai bată cu nimeni!”, a mărturisit Micutzu.

Citește și: Cum a reușit Micutzu să o uite pe fosta iubită. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Și cam despre asta a fost vorba”