Este sau nu podcast-ul o afacere bănoasă pentru Micutzu: „O făceam din plăcere”. De ce a vrut să renunțe la acest tip de conținut

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 oct 2023, 02:55

Micutzu este una dintre persoanele care a decis să facă podcast de dinainte ca acest lucru să devină un adevărat trend în România

Sursa: Captură video

Micutzu a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit despre podcast-ul pe care îl are de câțiva ani. Comediantul a recunoscut câți bani face de pe urma lui, dar și ce planuri de viitor are cu acesta.

Micutzu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a recunoscut dacă, pentru el, podcast-ul reprezintă o sursă importantă de venit sau nu.

Câți bani face Micutzu din podcast

Micutzu este una dintre persoanele care a decis să facă podcast de dinainte ca acest lucru să devină un adevărat trend în România. Întrebat de Denise Rifai dacă podcast-ul este „o afacere bănoasă”, acesta a spus că nu a câștigat prea mult de pe urma lui.

„Pentru mine, nu pot să zic că a fost o afacere bănoasă. Într-adevăr, ce a făcut podcast-ul, a crescut foarte mult canalul meu de YouTube și, într-adevăr, asta m-a ajutat, dar eu, acolo, pun și specialurile de Stand Up, adică nu era vorba doar despre podcast.

Cel mai probabil, pentru oamenii care găsesc sponsori, este o afacere bănoasă. Focusul meu nu a fost neapărat pe a găsi sponsori, deși au venit, dar niciodată nu a fost o chestie de aș vrea atâția bani și foarte mulți bani pentru a face chestia asta,

pentru că o făceam din plăcere.

Citește și: Cine este Micutzu și care este numele real al cunoscutului actor de stand-up comedy

Mă gândeam să o opresc, pentru că, ușor, ușor, dispărea din plăcere și nu neapărat că nu am invitați relevanți în minte pentru viitor, ci e vorba de cu cine mi-aș mai dori să vorbesc și, câteodată, în primul rând, poate nu am dispoziția necesară de a vorbi, adică sunt foarte multe lucruri de luat în calcul”, a spus acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe cine ar mai dori Micutzu să cheme la podcast

Micutzu nu a epuizat toate numele persoanelor pe care ar vrea să le invite la podcast, motiv pentru care așteaptă momentul în care să poată sta de vorbă cu ele.

Mai am câțiva oameni, acolo, cu care aș mai vrea să vorbesc. Mi-ar plăcea foarte mult să mai fac un episod cu Liviu Lucaci, rectorul UNATC și fostul meu profesor, pentru că ăla a fost un episod la care lumea s-a uitat, deși nu știa cine este Liviu Lucaci și asta m-a bucurat foarte mult, pentru că am învățat foarte multe lucruri de la el și speram ca oamenii să se uite și să învețe și ei, la rândul lor, ceva”, a precizat Micutzu.

Cum podcast-ul a început să se transforme într-un adevărat trend încă din perioada pandemiei, Micutzu nu este deranjat de numărul mare de creatori ai acestui tip de conținut, fiind de părere că este loc sub soare pentru toată lumea.

Citește și: Cosmin Nedelcu: lupta cu propria greutate și viața personală. În câte filme a jucat de-a lungul timpului

„Mi se pare că, exact cum foarte multă lume a început să facă Stand Up, e loc pentru toată lumea și fiecare ar trebui să facă ce simte, deci baftă lor!”, a mai spus comediantul.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!