”Mi se pare un cearceaf” Milena a desființat ținuta Constanției. Raluca Bădulescu a criticat dur defilarea concurentei:„Păi, măi, mamă, tragi un picior. Era de lemn piciorul

Author: Madalina Maftei

Raluca Bădulescu: ”Arăți ca o fantomă, ce înseamnă asta”

Sursa: Captură KANAL D

Ținuta purtată de Constanția în această seară nu a fost tocmai pe gustul unora dintre concurente. Andreea și Milena au ținut să-i dea câteva sfaturi colegei lor de platou.

În cea de-a doua ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, Constanția a optat pentru o ținută lejeră, spune ea, potrivit pentru o vacanță pe Insula Capri. Unele concurente nu au fost de acord cu ținuta Constanției, motiv pentru care și-au susținut părerea cu argumente. Este sau nu potrivită ținuta tinerei pentru o vacanță pe vestita insulă din Golful Napoli?

Raluca Bădulescu: ”Arăți ca o fantomă, ce înseamnă asta”

Andreea și Milena sunt de părere că ținuta Constanției nu este deloc potrivită pentru o plimbare pe Insula Capri. Milena a mărturisit că se potrivea mai bine o rochie din satin și niște sandale simple, ținuta ar fi fost multa mai reușită și romantică, în ton cu locația în care bruneta visează să meargă.

”O ținută care, din punctul meu de vedere, mi se pare ideală și din experiența mea(...)

o rochie de satin lungă, albă, s-ar fi potrivit mult mai bine, și niște sandale simple”,
a spus Milena.

Raluca Bădulescu nu a mai rezistat și i-a spus Constanției că arată ca o fantomă și dacă s-ar fi trezit cu ea în casă se speria de moarte.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„În ultima vreme am văzut foarte multe filme cu case bântuite. Dacă eu eram acasă și era întuneric. Ferească Dumnezeu, cădea o siguranță, opreau ăștia lumina, și tu apăreai brusc așa îmbrăcată în fața mea, mă jur astăzi nu mai eram aici, lucru care poate v-ar fi convenit. Arăți ca o fantomă, ce înseamnă asta?! Știi fantomele alea de prințesă care bântuie un castel, un conac, în Capri, unde vrei tu.

Semeni cu prima nevastă a lui Corleone. Ținuta, florile alea pune-le în vază, se ofilesc degeaba la mână și tu nu umbla noaptea așa.”, a spus Raluca Bădulescu.

La polul opus, Alexandru Abagiu a comparat ținuta Constanției cu ielele din tradițiile românilor.

„E ceva artistic în ținuta ta, clar, dar pe mine mă duci cu gândul către o pânză goală, ceva ce nu este încă pictat.

Povestea cu mâinile mă duce cu gândul la o cămașă de forță. Apreciez foarte mult că ai folosit flori naturale, nu artificiale. În ceea ce privește zona de beauty, mă duci cu gândul la iele. Pot fi bune, pot fi și rele. Merge povestea asta de păr răvășit, iar în ceea ce privește machiajul, îmi place, dar aș fi puțin atent la zona cearcănelor. Încep să fraternizez cu Raluca, duci puțin în zona aia...(n.red.
râde)”,
a continuat Alexandru Abagiu.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!