Cine este Jasmine, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? ,,Nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile"

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 apr 2023, 19:26

,,Nu mă dau ceea ce nu sunt și accept din partea celorlalți criticile"

Sursa: Captură KANAL D

Jasmine are 22 de ani și este concurenta sezonului 8 a emisiunii ,,Bravo ai stil!", prezentată de Ilinca Vandici.

Jasmine are 22 de ani și este studentă în ultimul an la Facultatea de Litere din Cadrul Universității din București. Tânăra este una dintre cele 10 concurente ale emisiunii ,,Bravo ai stil!".

Citește și: Cine este Sorina Badea, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? ,,M-aș vedea o finalistă în această emisiune.”

Cine este Jasmine de la ,,Bravo ai Stil!” 2023?

Jasmine are 22 de ani, este din București și este studentă în ultimul an la Facultatea de Litere din Cadrul Universității din București. Tânăra pasionată de modă are o pasiune pentru literatură și își dorește să devină profesoară de limba română pentru a avea puterea de a schimba ceva în sistemul de învățământ românesc. 

Concurenta sezonului 8 a emisiunii ,,Bravo ai stil!" și-a caracterizat stilul vestimentar ca fiind unul modern, unic și actual.

Aceasta a spus și care consideră că sunt cele mai importante caracteristici ale ei, acestea fiind că este o fire extroverta și onestă, mai mult, tânăra a declarat că nu îi place să se dea ceea ce nu este și că acceptă criticile constructive atât timp cât au la bază argumente foarte bune.

,,Stilul meu este casual elegant. Îmi place foarte mult să port cămăși și cred că o cămașă albă este elementul meu vestimentar favorit. 

Mi-aș dori să experimentez tot ce ține de această competiție, să învăț lucruri noi. S unt o persoană sinceră și în această competiție am multe lucruri de arătat. Dacă aveți părerea asta despre mine susțineți-mă în cadrul competiției și până la final”, a spus Jasmine în cadrul emisiunii, conform kanald2.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este Constanția, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? Tânăra își caracterizează stilul vestimentar ca fiind elegant, clasic și nonconformist

Sezonul 8 al emisiunii ,,Bravo ai stil!" poate fi văzut pe Kanal D2

Emisiunea ,,Bravo ai stil!" a fost difuzată prima oară în anul 2016, iar de atunci, telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură stilul tinerelor pasionate de modă, dar și comentariile atente ale juraților.

La data de 2 aprilie a început sezonul 8 al emisiunii,  ,,Bravo ai stil!"  , iar aceasta poate fi vizionată de la ora 19:00 la noul post de televiziune Kanal D2, de luni până vineri.  

Cele 10 tinere ce se luptă pentru aprecierea juraților sunt:

 

  • Carina, 24 de ani,
  • Luiza, 23 de ani,
  • Alina, 29 de ani,
  • Iris, 24 de ani,
  • Milena, 23 de ani,
  • Andreea, 24 de ani,
  • Beatrice, 24 de ani,
  • Jasmine, 22 de ani,
  • Constnția, 21 de ani,
  • Sorina, 23 de ani.

Emisiunea este prezentată de Ilinca Vandici și reprezintă locul în care tinerele își pot arăta și evidenția stilul și pasiunea pentru modă. Cei trei jurați ce vor comenta ținutele celor 10 concurente sunt: Raluca Bădulescu, Maurice Muntenu și Alexandru Abagiu, cel din urmă fiind unul dintre cei mai renumiți make-up artiști din industrie.

Citește și: “Bravo, ai stil!”- Generația 2023; A început cea mai elegantă competiție!

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!