Cine este Constanția, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? Tânăra își caracterizează stilul vestimentar ca fiind elegant, clasic și nonconformist

Author: Bianca Vidoi

Tânăra își caracterizează stilul vestimentar ca fiind elegant, clasic și nonconformist

Sursa: Captură KANAL D

Constanția are 21 de ani și este una dintre cele 10 concurente ale noului sezon ,,Bravo ai stil!".

La 21 de ani, Constanția, din noul sezon al emisiunii  ,,Bravo ai stil!", este studentă în anul II la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București (UNArte).

Citește și: Cine este Sorina Badea, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? ,,M-aș vedea o finalistă în această emisiune.”

Cine este Constanția de la ,,Bravo ai Stil!” 2023?

Constanția are 21 de ani, este născută în Bender, Republica Moldova și locuiește în București de la vârsta de 4 ani. Aceasta este studentă în anul doi la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Arte București, UNArte. Concurenta noului sezon ,,Bravo ai stil!", ce poate fi vizionat pe postul Kanal D2, și s-a caracterizat ca fiind creativă. În cadrul primei ediții a sezonului 8, concurenta a dezvăluit de când timp și-a dorit să participe la această emisiune pentru a îi surprinde pe jurați cu stilul ei elegant, clasic și nonconformist, dar și prin felul ei

de a fi.

,,Îmi amintesc de când eram mică, de la 15 ani că mă uitam la „Bravo, ai stil!” și îmi plăcea foarte mult am așteptat să devin majoră, să particip și uite că am ajuns aici. Consider că una dintre abilitățile mele cele mai bune pentru acest show este creativitatea.  Mă bucur foarte mult să fac parte din acest show și vreau să mă descoperiți pe mine, stilul meu, tot ce fac eu, arta mea și tot ce ține de mine și o să vă surprind cu lucruri noi, ținute, tot  ce

vă imaginați și ce nu vă imaginați. Vă rog frumos să mă susțineți și promit că nu o să vă dezamăgesc și puteți avea toată încrederea în mine”, a dezvăluit Constanția, conform  Kanal D2.

Citește și: ''Semeni cu Denisa Potecaru'', a precizat și Maurice Munteanu. Ținuta aleasă de Constanția a fost pe placul colegei sale, Sorina

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Unde poate fi urmărit sezonul 8 al emisiunii ,,Bravo ai Stil!”

Sezonul 8 al emisiunii ,,Bravo ai stil!"  a început să fie difuzat la noul post de televiziune Kanal D2. Emisiunea “Bravo, ai stil!” este difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00. Această emisiune a apărut prima dată în România la data de 22 august 2016, iar din primele ediții a captat atenția telespectatorilor, iar de atunci și până în prezent, emisiunea a ajuns una dintre preferatele românilor.

  „Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională.  <Bravo, ai stil! >, o emisiune fashion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.  E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.”,  

a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Emisiunea se concentrează pe 10 concurente ce participă pentru a le demonstra juraților, dar și telespectatorilor, că au un stil aparte. În fiecare zi acestea trebuie să prezinte câte o ținută pentru a primi cât mai multe steluțe până la marea gala ce are loc sâmbăta, atunci când domnișoarele vor fi nevoite să se îmbrace conform unei teme.

În gală nu contează doar ținutele pe care acestea le poartă, jurații vor fi atenți și la machiaj și coafură, dar și la momentul pe care au reușit să îl pună în scenă. Cele două fete ce au cele mai puține steluțe adunate, se vor afla în pericol de eliminare, iar doar voturile telespectatorilor le pot ajuta pe fete. 

Citește și: Imagini exclusive# O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!