''Semeni cu Denisa Potecaru'', a precizat și Maurice Munteanu. Ținuta aleasă de Constanția a fost pe placul colegei sale, Sorina

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 ian 2024, 00:25

Constanția se numără printre cele zece norocoase care participă în emisiunea fenomen „Bravo, ai stil!”

Sursa: Captură video

Constanția a intrat în forță în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Povestea aleasă de ea a fost una care a atras imediat atenția, iar ținuta ei a fost atent examinată atât de jurați, cât și de colege.

Constanția se numără printre cele zece norocoase care participă în emisiunea fenomen „Bravo, ai stil!”. Aceasta a început în forță, povestea ei fiind una cu un impact puternic, care a uimit-o pe Ilinca Vandici.

Constanția militează pentru o lume fără arme, iar Sorina a apreciat ținuta

Constanția a ales o melodie puternică, apreciată de un public mai restrâns, dar nici povestea nu s-a lăsat mai prejos.

Concurenta va pleca în America, acolo unde va participa la un marș împotriva armelor, pentru o lume mai sigură și fără incidente.

Sorina a fost plăcut impresionată de ținuta aleasă de Constanția, făcând o comparație între ziua de astăzi și cea precedentă, în care repetițiile nu le-au pus într-o lumină prea bună din punct de vedere vestimentar.

Sorina „Îți vine foarte bine această ținută, comparativ cu ziua de ieri, în care am văzut o altă persoană.

Chiar mi se pare că te-ai străduit și chiar ți-a ieșit. Felicitări! Îți stă foarte bine!”

Rugată să explice la ce s-a referit prin comparația cu ziua precedentă, aceasta a explicat la ce se referea. „ Am făcut repetițiile ieri și am venit cu pantofii pentru prima emisiune, îmbrăcate în ținutele de la repetiții și vă dați seama că nu arătam prea fascinant niciuna dintre noi.

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima intalnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

(n.r. Constanția) Avea o rochiță vintage, cu o pereche de pantofi stiletto nude, care nu se combinau extrem de bine și ne-am amuzat noi între noi pe seama asta, dar ea știe că a fost o glumă și nu s-a supărat”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maurice Munteanu a dat verdictul: O ținută modernă

Alex Abagiu a fost extrem de încântat de machiajul Constanției, fiind unul dramatic și care s-a potrivit perfect atât cu melodia aleasă, cât și cu povestea, însă, accesoriile alese ar putea-o pune serios în încurcătură.

„Visul tău se împlinește, ești pe scena Bravo, ai stil! Și lucrul ăsta se vede că îți priește, ai înflorit și eu te-am văzut la repetiții și te văd și astăzi și mi se pare că ești o altă fată.

Am să îți aplaud eyeliner-ul grafic pe care l-ai încercat. Felicitări, îmi place! Funcționează cu outfit-ul pe care l-ai ales. Nu sunt sigur că, în povestea noastră, a te prezenta la un marș împotriva armelor, prezența unei genți atât de voluminoase poate să fie trecută drept suspectă, într-un context de genul acela.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre noile concurente ale emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”: „O să le iubiți, o să le votați”. Noul sezon începe mâine, 2 aprilie, pe Kanal D2

Mănușile la fel, știi? Pare că te pregătești să faci ceva acolo, la protestul ăla, însă, îmi place atitudinea și aștept să te văd în continuare”, a spus  Alex Abagiu.

„Să știi că geanta este, totuși, atât de urâtă, încât devine frumoasă în context. Are ceva foarte combinator geanta. Te trimite la niște combinații de final de 90. Capul îmi place foarte mult. Transmiți foarte mult cu privirea. Semeni cu Denisa Potecaru.

Ai ceva foarte asiatic, în același timp. Nu îmi place vesta, îmi place că ai făcut un look din denim, cu multe piese din denim. Sunt chestii care șchioapătă, dar, s-a trecut cu vederea peste multe lucruri, pentru că, până una-alta, conturezi un look modern”, a precizat și Maurice Munteanu, care a încheiat jurizarea cu o steluță.

Vedeti mai multe pe  https://kanald2.ro/   si pe  YouTube.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!