Cine este Beatrice, concurenta emisiunii ,,Bravo ai stil!"? Care sunt principalele calități ale tinerei?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 apr 2023, 19:19

Care sunt principalele calități ale tinerei?

Sursa: Captură KANAL D

Beatrice are 24 de ani și este una dintre cele 10 concurente ale noului sezon ,,Bravo ai stil!".

La 24 de ani, Beatrice, din sezonul 8 al emisiunii ,,Bravo ai stil!", profesează ca economist în cadrul unei multinaționale, dar este și designer vestimentar. 

Citește și: “Bravo, ai stil!”- Generația 2023; A început cea mai elegantă competiție!

Cine este Beatrice de la ,,Bravo ai Stil!” 2023?

Beatrice are 24 de ani și este din Dej.

Tânăra locuiește în Cluj Napoca și a absolvit Facultatea de Economie și afaceri Internaționale din cadrul Universității Babeș Boylai, cu toate acestea, Beatrice este masterand la Design Vestimentar în cadrul Școlii de Arte Tudor Jarda.

Concurenta noului sezon ,,Bravo ai stil!", ce poate fi vizionat pe postul Kanal D2, s-a caracterizat ca fiind curajoasă, puternică și corectă. În cadrul primei ediții a sezonului 8, concurenta a dezvăluit cine i-a inspirat pasiunea pentru modă. 

„ Mă ocup cu design vestimentar dar sunt și economist. Am terminat Științe Economice. De când eram mică cream  cum puteam eu, lipeam materiale pe păpuși.  Vecina mea este croitoreasă și am avut parte de foarte multă susținere de la dânsa. Doamnă, sunt foarte recunoscătoare că mă aflu astăzi aici pentru că a fost prima persoană care m-a susținut în acest domeniu.”,   a
spus Beatrice, potrivit kanald2.ro. 

Citește și: Cine este Andreea Moldovanu de la “Bravo ai Stil!” 2023? Este studentă la Facultatea de Medicină și îi place să experimenteze noi stiluri în modă

A început noul sezon al emisiunii ,,Bravo ai stil!"

Începând cu data de 2 aprilie 2023, sezonul 8 al așteptatei emisiuni, ,,Bravo ai stil!" a început să fie difuzat.

Emisiunea poate fi urmărită de la ora 19:00 la noul post de televiziune Kanal D2, de luni până vineri. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Noul sezon ,,Bravo ai stil!" este cel cu numărul 8, cele din trecut fiind difuzate la postul de televiziune Kanal D. Această emisiune a fost difuzată pentru prima dată pe 22 august 2016, iar din primele ediții a atras atenția telespectatorilor, devenind unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România, din anul 2016, atunci când a fost prima dată

difuzat și până în prezent. 

Emisiunea prezintă 10 fete cu un stil unic, care prezintă ținutele realizate în fiecare zi, cu scopul de a îi impresiona pe jurați pentru a primi cât mai multe steluțe până la marea gala ce are loc sâmbăta, atunci când domnișoarele vor fi nevoite să se îmbrace conform unei teme. În gală nu contează doar ținutele pe care acestea le poartă, jurații vor fi atenți și la machiaj și coafură, dar și la momentul pe care au reușit să îl pună în scenă.

Cele două fete ce au cele mai puține steluțe adunate, se vor afla în pericol de eliminare, iar doar voturile telespectatorilor le pot ajuta pe fete. 

Emisiunea “Bravo, ai stil!” este difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Citește și: Cine este Milena Costovici de la „Bravo ai Stil!” 2023? Deține o firmă de confecții textile și iubește moda anilor ‘90

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!