Cine este Andreea Moldovanu de la “Bravo ai Stil!” 2023? Este studentă la Facultatea de Medicină și îi place să experimenteze noi stiluri în modă

Author: Cristina Mocanu

Andreea Moldovanu este una dintre noile concurente al sezonului 8 al emisiunii “Bravo ai Stil”.

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Moldovanu este una dintre noile concurente al sezonului 8 al emisiunii “Bravo ai Stil”.

A început sezonul 8 al emisiunii “Bravo ai Stil!” pe Kanal D2. Andreea Moldovanu este noua concurentă a emisiunii.

Cine este Andreea Moldovanu, noua concurentă de la “Bravo ai Stil!”?

Andreea Moldovanu participă în sezonul 8 al emisiunii “Bravo ai Stil!” pe Kanal D2. Concurenta are 24 de ani, este din Botoșani și locuiește în Iași. Aceasta este studentă în anul V la Facultatea de Medicină și Farmacie Grigore T.

Popa.

Andreea spune că îi place să experimenteze stiluri noi, să încerce să descopere cât mai mult în ceea ce privește industria de fashion, pentru că își dorește ca pe viitor să poată spune că și-a găsit cu adevărat un anumit stil vestimentar. 

Citește și: Cine este Milena Costovici de la „Bravo ai Stil!” 2023? Deține o firmă de confecții textile și iubește moda anilor ‘90

Ce pasiuni are Andreea?

Tânăra concurentă se autocaracterizează ca fiind o fire energică, veselă și optimistă. Concurenta de la “Bravo, ai stil! vrea să își deschidă un atelier cu uniforme medicale.

În timpul liber aceasta adoră să creeze, se consideră o fire artistică și codiseră că emisiunea “Bravo ai Stil!” este locul ideal pentru acest lucru. Dacă va câștiga premiul cel mare își dorește să își deschidă un atelier pentru costume medicale, pentru că așa va putea îmbină atât pasiunea pentru medicină, cât și pasiunea pentru haine.

Andreea spune că nu o sperie greul ci regretul, de aceea în viață a făcut doar ceea ce și-a dorit și a reușit să facă tot ceea ce și-a propus. Vrea să le arate telespectatorilor că dacă ai un vis și lupți pentru el acesta se poate îndeplini. De asemenea, Andreea le transmite susținătorilor că își dorește să rămână alături de ea și să fie împreună în acest concurs.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Moldovanu a visat să participe la emisiune din 2016, de când a apărut primul sezon și consideră că acesta este un loc unde se poate exprima așa cum vrea.

Citește și: Cine este Iris Caba de la “Bravo ai Stil!” sezonul 8? Își descrie propriul stil vestimentar ca fiind unul îndrăzneț

Când puteți viziona emisiunea “Bravo ai Stil” și ce reprezintă aceasta?

Emisiunea de divertisment “Bravo ai Stil”reprezintă, de fapt, varianta românească a emisiunii din Turcia My Style Rocks sau Iște Benim Stilim. Aceasta a fost difuzată pentru prima dată în august 2016, la Kanal D România și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România, începând cu anul 2016 și până în prezent.

Această emisiune are la bază un număr de 10-15 concurente care prezintă diverse ținute, zilnic, iar la sfârșitul săptămânii (sâmbăta) trebuie să se expună conform temei-suport pentru gala respectivă.

Fetele prezintă diverse ținute pentru a obține stele care le ajută să scape de eliminare. Primele două concurente cu cel mai mare număr de stele vor primi imunitate, iar, în caz că în gală vor obține cel mai mic punctaj acordat de cei 4 jurați, își vor pierde imunitatea și astfel se vor afla în pericol de eliminare.

Tinerele concurente care obțin cel mai mic punctaj în gală, vor candida pentru eliminare, iar una sau mai multe dintre ele care sunt nominalizate de către celelalte concurente.

Această emisiune este înregistrată, astfel că toate voturile pe care telespectatorii le atribuie concurentelor într-o anumită săptămână vor fi luate în considerare la momentul înregistrării ediției de gală de săptămâna următoare.

În prezent emisiunea “Bravo, ai stil!” este difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00, doar la Kanal D2.