Alexandru Abagiu o taxează pe Sorina: ”Ai exagerat cu eyeliner și cu ruj roșu” Maurice Munteanu nu s-a lăsat mai prejos:”Dacă am intra în detalii, ne-am îndepărta de realitate”. Ce au decis jurații în privința tinerei

Author: Madalina Maftei

Sorina se vede direct în marea finală ”Bravo, ai stil!”

Sursa: Captură KANAL D

Cea de-a doua ediție a noului sezon ”Bravo, ai stil!” a început promițător. Sorin este hotărâtă să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România. Ce părere au jurații despre ținuta ei din această seară?

Sorina a deschis cea de-a doua ediție a noului sezon ”Bravo, ai stil!”. Tânăra se declară încântată de ținuta pe care a purtat-o în această seară, precizând că i se pare potrivită pentru o întâlnire cu prietenele la casa sa boierească. Ce părere au jurații despre ținuta Sorinei din această seară?

Sorina se vede direct în marea finală ”Bravo, ai stil!”

Sorina se numără printre concurentele din noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!” care ar vrea să ajungă în marea finală, deși competiția este abia la început.

Tânăra este foarte sigură pe ea și pe potențialul pe care îl au ținutele sale, motiv pentru care se consideră o concurentă puternică.

În această seară, Sorin a optat pentru o ținută formată dintr-un compleu, fustă și sacou, de culoare burgundy, confecționate chiar de ea.

Citește și: “Bravo, ai stil!”- Generația 2023; A început cea mai elegantă competiție!

Alexandru Abagiu nu s-a arătat prea încântat de machiajul pentru care a optat Sorina în cea de-a doua ediție a show-ului de modă, precizând că este un pic prea mult:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Ca să-mi atac felia direct, mi se pare că ai exagerat puțin cu eyeliner și cu ruj roșu.

Încercăm, când facem un eyeliner mai discret, să punem accent pe buze, da, e un lucru foarte bun, dar nu încercăm să le accentuăm pe amândouă în același timp, într-o manieră atât de prezentă, cum e cazul tău, și cu accesorizarea și cu părul mi se pare puțin mult în contextul ăsta destul de simplist al rochiei pe care o porți”, a spus Alexandru Abagiu.

Citește și: ''Semeni cu Denisa Potecaru'', a precizat și Maurice Munteanu. Ținuta aleasă de Constanția a fost pe placul colegei sale, Sorina

Maurice Munteanu a dat veridicul în cazul Sorinei, accesorizarea este punctul cel mai slab. 

”Mai este o problemă, textura, pielea, nu mă trimit deloc cu gândul la pantoful ăsta YSL, geanta mă trimite în interbelicul românesc. Eu aș fi pus o geantă din catifea neagră, mai prețioasă”, a spus Maurice Munteanu. 

Sorina a început săptămână promițător, încă din a doua ediție a emisiunii i-a cucerit pe jurați. Tânăra a primit trei steluțe, deși Alexandru Abagiu nu a fost destul de sigur de decizia sa.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!