Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 30 de grade și ploi în vest: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 mai 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mai 2024, 15:27

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 30 de grade și ploi în vest

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere, dar cu șanse mari de precipitații în zona de vest a țării.

Potrivit accuweather.com, de vineri, 24 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării, mai ales în zona de vest. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de vineri, 24 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi instabilă în partea de vest a țării și cu înnorări temporare în restul regiunilor.

Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în vest, în zonele de munte și de deal. Temperaturile se află în creștere astfel că valorile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade Celsius, iar cele minime între 2 și 17 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul în București fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 de grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi extrem de ridicat, mai exact 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Anunț ANM de ultimă oră! 13 judeţe sunt sub avertizare de ploi torenţiale, grindină şi vijelii până la noapte

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre S.

Temperatura maximă a zilei va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.

Spre seară va ploua în averse, iar ploile vor fi însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 13 grade Celsius. Sunt șanse reduse să plouă azi.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 20 mai- 2 iunie 2024: Se anunță temperaturi de până la 30 de grade Celsius

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.