Mesajul postat de Ella după cearta cu Jador: "Nimeni nu știe..."

Ella nu a ascuns niciodată ceea ce simte pentru Jador, chiar dacă între ei lucrurile nu au evoluat așa cum și-ar fi dorit ea. După ce s-au certat în direct, Ella a postat un mesaj pe instagram care descrie perfect tot ceea ce simte acum.


In articol:

Ella și Jador s-au tachinat, au flirtat unul cu celălalt, dar nu au ajuns să formeze un cuplu, cu toate că Ella și-ar fi dorit acest lucru.

Întoarsă în casa "Puterea Dragostei", Ella este mai hotărâtă ca niciodată să îl uite pe Jador. Cântărețul a intrat în direct prin telefon și a purtat o discuție halucinantă cu Ella. S-au certat, iar concurenta i-a spus clar că a decis să facă pași către alți băieți.

Citeste si: Jador a intrat prin telefon la "Puterea dragostei"! Discutie halucinanta cu Ella

Mesajul postat de Ella după cearta cu Jador: "Nimeni nu știe..."

După ce au avut un dialog presărat cu replici acide, Ella a postat pe contul de instagram un mesaj care pare să aibă legătură cu Jador.

"Nimeni nu știe ce ai în suflet, dar toți își dau cu părerea și judecă.", a scris Ella pe instagram.

Citeste si: Livian si Ella, impreuna?! Mesajul lui Jador: e sau nu de acord cu aceasta relatie?

Concurenta de la "Puterea Dragostei" este vizibil afectată de conflictul cu Jador, având în vedere că este bărbatul cu care, până acum ceva timp, și-ar fi dorit să formeze un cuplu. Șansele ca acest lucru să se mai întâmple sunt foarte mici, Jador dezvăluind că s-ar bucura foarte tare ca Ella să cunoască și alți băieți.

Citeste si: Roxana si Turcu, filmati in timp ce intretineau relatii intime! "Turcu ii cerea Roxanei sa..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate