Mesaje de Valentine's Day 2023: Urări, felicitări și imagini cu text pentru iubit/ iubită și soț/ soție

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 nov 2023, 03:15
Mesaje de Valentine's Day 2023 Foto(4)

Urări, felicitări și imagini cu text pentru iubit/ iubită și soț/ soție

Sursa: Unsplash

Mesaje de Valentine's Day 2023. În această lună este celebrată iubirea, acea persoană specială ce vă este alături mereu, iar pentru a îi oferi un cadou neașteptat, acestea sunt urări felicitări și imagini cu text pentru iubit/ iubită și soț/ soție.

Mesaje de Valentine's Day 2023. Valentine's Day este o sărbătoare ce celebrează dragostea și afecțiunea, atât față de jumătatea voastră, cât și față de rude și prieteni. Iată urări felicitări și imagini cu text pentru iubit/ iubită și soț/ soție.

Citește și: Dragobete 2023: De ce se numește așa Ziua Îndrăgostiților la români. Legenda zilei de 24 februarie

Urări de Valentine's Day 2023 pentru iubit/ iubită

,,Ești cea mai minunată persoană de pe întregul Pământ. Grija, curajul, tandrețea și atenția ta mă fac fericit! Îți aparțin cu fiecare celulă și apreciez fiecare minut petrecut împreună. Te ador și te iubesc foarte mult!”

,,Dragul meu, în această minunată sărbătoare vreau să vorbesc despre cât de mult te iubesc! Ești foarte amabil, atent, grijuliu, puternic, deștept.

Într-un cuvânt, ai tot de ce am nevoie atât de mult. Îmi doresc ca Valentine’s Day să fie foarte romantic și pur și simplu de neuitat pentru noi.”

,,Sunt incredibil de recunoscător pentru soartă pentru cel mai minunat cadou din viața mea, tu. Te iubesc!”

,,Dragostea mea pentru tine e pentru totdeauna, inima și sufletul meu nu pot trăi fără tine. Te iubesc!”

,,Iubitul meu! Ziua Îndrăgostiților este ziua noastră. Ziua în care inimile noastre iubitoare se unesc și se încălzesc reciproc. Vreau să nu mă lași niciodată, să mă ții mereu de mână.”

,,De Sfântul Valentin, iubitule, îmi doresc ca romantismul să ne acopere din cap până în picioare și să ne ofere emoții de neuitat împreună.”

,,De Ziua Îndrăgostiților, mi-aș dori ca inima mea să nu fie niciodată goală și niciodată să nu se plictisească! Iubito, vreau să existe romantism în fiecare zi din viața noastră și să avem o relație plină de zâmbete sincere!”

,,Nu îți spun suficient de mult că îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea. Ador fiecare moment petrecut alături de tine și sper să avem mult mai multe împreună. Te iubesc!”

Citește și: Horoscop dragoste februarie 2023: Zodiile care își găsesc marea iubire în această lună

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Felicitări de Valentine's Day 2023 pentru soț/ soție

,,Cel mai bun, cel mai blând, cel mai delicat, tu îmi dai dragoste și fericire în fiecare zi. Ești un bărbat adevărat și sunt norocoasă să te am pe tine în calitate de soț."

,,De când ne-am căsătorit, lumea a devenit plină de culoare, frumoasă, pentru că tu ești mereu lângă mine și ești sprijinul meu în viață.

Sunt atât de fericită că te am!"

,,Dragul meu, îți mulțumesc pentru căldura ta și fericirea care mi-o dai, ești mereu cu mine, atât la bine, cât și la greu. Te iubesc când vorbești, când ești tăcut sau când te uiți la mine, mereu te iubesc."

,,Sunt foarte norocoasă în viață și știi de ce? Pentru că sunt soția ta! Te iubesc și vreau să fiu cu tine în fiecare minut, dragul meu."

,,Viața noastră împreună este o scrisoare de dragoste lungă și romantică scrisă în cerneala aventurii și bucuriei și ștampilată cu aprobarea de mâna lui Dumnezeu. Te iubesc!"

,,Te cunosc pe de rost. Am memorat chiar felul în care sufletul tău îl privește pe al meu. Iubirea noastră nu va muri niciodată. Te iubesc!"

,,Ești singura pe care o voi iubi mereu, dulcea mea soție! Te iubesc!"

,,Ai fost întotdeauna sufletul meu pereche, draga mea. Te iubesc!"

,,Sunt un om binecuvântat pentru că iubita mea este soția mea. Te iubesc!"

Citește și: Cadouri de Valentine's Day pentru el: Idei interesante cu care îți impresionezi iubitul sau soțul

Imagini cu text pentru iubit/ iubită și soț/ soție

Citește și: Cadouri de Valentine's Day pentru ea: Idei interesante cu care să îți impresionezi iubita sau soția