Ziua Îndrăgostiților 2023: Mesaje, urări și felicitări de dragoste pentru 14 februarie 2023. ”Tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd...”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 feb 2023, 16:36

Mesaje, urări și felicitări de dragoste pentru 14 februarie 2023

Sursa: PixaBay

Ziua Îndrăgostiților 2023. Data de 14 februarie este una specială pentru persoanele îndrăgostite deoarece se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, iar aceste mesaje, urări și felicitări de dragoste le vor face ziua mai bună persoanei iubite.

Ziua Îndrăgostiților 2023. Dragostea se poate exprima prin cadouri, activități de cuplu, excursii sau mici gesturi precum trimiterea unui mesaj persoanei iubite.

Iată mesaje, urări și felicitări de dragoste pentru 14 februarie 2023.

Citește și: Dragobete 2023: De ce se numește așa Ziua Îndrăgostiților la români. Legenda zilei de 24 februarie

Mesaje, urări și felicitări de dragoste pentru ea

Bărbații încearcă din răsputeri ca în această perioadă să își surprindă jumătatea cu diverse lucruri, însă nu doar activitățile sau cadourile mărețe sunt așteptate din partea fetelor.

De cele mai multe ori, femeile își doresc doar un mesaj cu care să se trezească dimineața, fie acesta sub forma de SMS sau a unui bilețel, iar acestea sunt câteva mesaje, urări și felicitări ce le vor impresiona.

„Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.”

„Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!”

„Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea.”

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!”

„Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru că ești atât de iubită și îți promit ca așa vei fi mereu. Te iubesc!”

„Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face mulțumiți cu ceea ce avem și nemulțumiți de ceea ce suntem.”

„Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!”

„Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!”

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

„Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.”

Citește și: Valentine’s Day sau Dragobetele? Ce sărbătoare este preferată de români

Mesaje, urări și felicitări de dragoste pentru el

Deși bărbații încearcă să își ascundă sentimentele, aceștia vor aprecia un mesaj scris cu toată iubirea voastră. Fie că îi veți da mesaj, fie că îl veți scrie pe un bilețel sau îi veți spune la o cină romantică, bărbații vor fi impresionați de cuvintele voastre.

„Cel mai minunat lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc!”

„Ești cel mai drag și cel mai iubit om din lume. Când ești plecat pentru mult timp, lumea devine neinteresantă, iar când ești cu mine, nu există nicio persoană mai fericită pe această lume.”

„Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”

„Alături de tine simt ca pot să lupt, să rad, să dăruiesc… să trăiesc. Te iubesc mult!”

„Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată.”

Nona și Patrick, tot mai aproape de despărțire! „Mi-e frică de ziua în care o să fie butonul ăla de indiferență!” Aflați ce decizie neașteptată vor lua cei doi tineri, vineri, 17 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

„Nu mi-am imaginat vreodată că un bărbat poate fi atât de îndrăgostit și atât de fermecător. Ești minunat și te iubesc mai mult decât îți poți imagina. Când te văd inima mea îmi bate tare și nu mai pot să respir. Te iubesc și atunci când te văd inima mea sare la tine în piept. Inima numai pe tine te vrea și nu pe altcineva.”

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2023

Surse: ziarulunirea.ro, unica.ro

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”