Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 nov 2023, 05:40

“Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme”

Invitată în platoul Știrilor Kanal D, Teo Trandafir a dezvăluit câteva dintre secretele din culisele emisiunii pe care aceasta o prezintă în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, de la 10.00, la Kanal D!

 Îndrăgita vedetă a povestit că lucrează intens, alături de echipa emisiunii “Teo Show”, pentru ca materialele fiecarei editii “Teo show” să acopere o întreagă paletă diversă de subiecte de interes pentru publicul larg. Și cum timpul este prețios, Teo profită din plin de el.

Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme, pentru că timpul pe care îl petrec activ să fie cât mai îndelungat.

Programul meu nu s-a schimbat, pentru că pentru o emisiune cu atâtea subiecte îți trebuie foarte mult timp că să le pregătești ”, a povestit Teo. 

Citește și: EXCLUSIV| Ritualul de la care Teo Trandafir nu se abate. Nu intră niciodată în emisie fără să facă asta

Cum sunt alese subiectele pentru emisiune

Îndrăgita vedetă a oferit și detalii despre cum sunt alese subiectele pentru emisiune, astfel încât publicul să găsească în cele două ore de emisiune atât informații relevante, cât și

 doză de relaxare, atât de necesară în timpul weekend-urilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 “Omul trebuie să fie relaxat, distrat, intrigat, informat.

În funcție de asta, alegem și subiectele pentru emisiune. Cele care mă impresionează pe mine cel mai mult au în centru un personaj care-i gata să ofere și să împărtășească. În afară de subiectele informative sau de curiozitățile de fiecare zi, se întâmplă (n.r.-în platoul emisiunii)  lucruri pe care eu nu le-aș rata”,  a adăugat aceasta.

Teo Trandafir își dă întâlnire cu publicul la Kanal D, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show”, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o

doză importantă de entertainment.

Citește și: Vedeta care a surprins-o cel mai mult pe Teo Trandafir. „A avut abilitatea să se reinventeze”| EXCLUSIV

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!