Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”

Author: Madalina Maftei

“Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme”

Invitată în platoul Știrilor Kanal D, Teo Trandafir a dezvăluit câteva dintre secretele din culisele emisiunii pe care aceasta o prezintă în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, de la 10.00, la Kanal D!

 Îndrăgita vedetă a povestit că lucrează intens, alături de echipa emisiunii “Teo Show”, pentru ca materialele fiecarei editii “Teo show” să acopere o întreagă paletă diversă de subiecte de interes pentru publicul larg. Și cum timpul este prețios, Teo profită din plin de el.

Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme, pentru că timpul pe care îl petrec activ să

fie cât mai îndelungat. Programul meu nu s-a schimbat, pentru că pentru o emisiune cu atâtea subiecte îți trebuie foarte mult timp că să le pregătești ”, a povestit Teo. 

Citește și: EXCLUSIV| Ritualul de la care Teo Trandafir nu se abate. Nu intră niciodată în emisie fără să facă asta

Cum sunt alese subiectele pentru emisiune

Îndrăgita vedetă a oferit și detalii despre cum sunt alese subiectele pentru emisiune, astfel încât publicul să găsească în cele două ore de emisiune atât informații relevante, cât și  doză de relaxare, atât de necesară în timpul weekend-urilor.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”| EXCLUSIV

 “Omul trebuie să fie relaxat,

distrat, intrigat, informat. În funcție de asta, alegem și subiectele pentru emisiune. Cele care mă impresionează pe mine cel mai mult au în centru un personaj care-i gata să ofere și să împărtășească. În afară de subiectele informative sau de curiozitățile de fiecare zi, se întâmplă (n.r.-în platoul emisiunii)  lucruri pe care eu nu le-aș rata”,  a adăugat aceasta.

Teo Trandafir își dă întâlnire cu publicul la Kanal D, în fiecare sâmbăta şi duminică,

de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show”, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Citește și: Vedeta care a surprins-o cel mai mult pe Teo Trandafir. „A avut abilitatea să se reinventeze”| EXCLUSIV

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”