EXCLUSIV | Ritualul de la care Teo Trandafir nu se abate. Nu intră niciodată în emisie fără să facă asta

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 30 oct 2023, 05:10

Ritualul de la care Teo Trandafir nu se abate

Sursa: Kanal D

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, are un mic ritual propriu pe care-l urmează de fiecare dată, înainte de a intra în emisie.

Teo Trandafir a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate kanald.ro, care este atmosfera din culisele emisiunii Teo Show. Îndrăgita prezentatoare are un adevărat ritual de la care nu se abate și pe care-l respectă înainte de a intra în emisie. 

Citește și: Care este lucrul de care se teme Teo Trandafir cel mai mult. Vedeta Kanal D, dezvăluiri despre cele mai mari frici ale ei: ”De durere, de sărăcie, de boală”| EXCLUSIV

Ritualul de la care Teo Trandafir nu se abate 

Teo Trandafir, îndrăgita prezentatoare Kanal D, ne-a mărturisit într-un interviu exclusiv care este atmosfera din culisele noului format al emisiunii Teo Show, emisiune care poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică începând cu ora 10:00. Vedeta are un adevărat ritual pe care-l respectă ori de câte ori se pregătește să intre în platoul de filmare. 

„De fiecare data când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dam idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred ca fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și ma încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare data înainte de a intra în emisie”, a

spus Teo Trandafir. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: EXCLUSIV| Cel mai dureros moment din cariera lui Christian Sabbagh. „Sunt povești dramatice, care te sfâșie…”

Cea mai mare provocare din viața lui Teo Trandafir 

În ceea ce privește provocările și temerile, Teo Trandafir consideră că fiecare zi este o mare provocare, la finalul căreia trebuie să ne bucurăm, deoarece viața este imprevizibilă și nu știi exact ce îți poate aduce ziua de mâine. 

Ziua de azi este cea mai mare provocare și fiecare zi ajunsă la final este o mare victorie pe care trebuie să ți-o asumi și să te bucuri de ea. Nu poți ști dacă mâine va fi la fel”, a mărturisit aceasta. 

Unul dintre momentele pentru gazda emisiunii Teo Show se pregătește este acela în care Maia, fiica ei, va pleca la studii.

Tânăra își dorește să urmeze o facultate în străinătate. 

„În ceea ce privește momentul în care Maia va pleca de acasă, m-am obișnuit cu ideea, știu că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla acest lucru. Din fericire, există tehnologie și dorință de comunicare de ambele parți. Presupun că primele doua săptămâni, mi-au confirmat toate mamele care au trecut prin astfel de momente, o sa-mi fie greu”,  a

mărturit Teo Trandafir în interviul acordat site-ului kanald.ro

Citește și: Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”| EXCLUSIV