Care este lucrul de care se teme Teo Trandafir cel mai mult. Vedeta Kanal D, dezvăluiri despre cele mai mari frici ale ei: ”De durere, de sărăcie, de boală”| EXCLUSIV

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 ian 2023, 23:40

”Îmi este teama de necunoscut, de durere, de sărăcie, de boala”

Sursa: Facebook Teo Trandafir

Teo Trandafir, îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Teo Show”, a dezvăluit în exclusivitate pentru kanald.ro care este lucrul de care se teme cel mai tare în viață.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, a cucerit milioane de oameni prin umor, inteligență și voință. Cu o experiență de peste trei decenii în presă, vedeta Kanal D are un palmares remarcabil. Deși este cunoscută de o țară întreagă, puțini sunt cei care o cunosc cu adevărat pe Teo Trandafir. Într-un interviu pentru kanald.ro, prezentatoarea TV a dezvăluit care este lucrul de care se teme cel mai tare în viață.

Care este cea mai mare frică a lui Teo Trandafir

Teo Trandafir este jovială, carismatică, iubește oamenii și iubește ceea ce face, pe lângă toate aceste aspecte care o fac un om puternic, ei bine, vedeta nu se teme să recunoască că are și frici. Într-un interviu pentru kanald.ro, moderatoarea emisiunii ”Teo Show” a recunoscut că toată lumea are frici și se numără printre acele persoane care se tem de a anumite lucruri.

Deși pare un om extrem de puternic, care nu se teme de absolut nimic, vedeta a mărturisit că îi este teamă de necunoscut, de durere, de boală, de sărăci.

Citește și: Denise Rifai, mărturisiri uluitoare în platoul emisiunii Teo Show! Cum arată familia la care visează îndrăgita vedetă! „Îmi doream 3 băieți și o fată!”

”Toată lumea are frici, frica face parte din existenta noastră ca si bucuria.

Îmi este teama de necunoscut, de durere, de sărăcie, de boala”, a declarat Teo Trandafir pentru kanald.ro.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Mai mult decât atât. Teo Trandafir a ținut să sublinieze că nu întotdeauna să-ți îmbrățișezi durerea este cea mai bună opțiune.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri de senzație despre momentul sărutului senzual cu Loredana Groza, din timpul petrecerii faraonice! Iată ce anume nu s-a văzut la TV de la aniversarea celebrului designer!

”Îmi este teama de lucrurile de care se teme toată lumea. Nu cred ca sa iți îmbrățișezi durerea este întotdeauna o opțiune”, a mai declarat pentru noi vedeta Kanal D.

Este bine cunoscut faptul că de când a apărut Maia în viața ei, Teo a reușit să treacă peste  multe frici, iar una dintre ele a fost aceea că nu se simțea suficient de bună pentru a fi mamă.

Citește și: Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”| EXCLUSIV

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies