Denise Rifai, mărturisiri uluitoare în platoul emisiunii Teo Show! Cum arată familia la care visează îndrăgita vedetă! „Îmi doream 3 băieți și o fată!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 dec 2022, 14:13
denise rifai Foto(4)

Denise Rifai, interviu de senzație in cadrul emisiunii Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Denise Rifai a vorbit deschis evoluția carierei sale în televiziune, dar și despre ceea ce își dorește în viața personală.

Denise Rifai se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta s-a remarcat încă din primii ani de carieră în televiziune și a cucerit rapid publicul datorită talentului și carismei sale deosebite. Îndrăgita moderatoarea încântă de doi ani telespectatorii Kanal D cu interviuri excepționale și invitați de seama, în fiecare duminică, de la ora 22:00, în cadrul emisiunii 40 de întrebări, unde apare latura ei sobră.

Însă dincolo de aparițiile televizate, Denise este o femeie foarte sensibilă și în același timp și foarte puternică și chiar dacă nu preferă să vorbească prea mult despre viața personală, această este extrem de sinceră ori de câte ori este întrebată despre aspecte private.

Denise Rifai, mărturisiri uluitoare în platoul emisiunii Teo Show! Cum arată familia la care visează îndrăgita vedetă

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Denise Rifai i-a acordat colegei sale Teo Trandafir, pe care o consideră mentorul ei, un interviu de excepție, în care a vorbit cu sinceritate atât despre

cariera ei, cât și despre câteva detalii inedite din culisele viețîi personale.

Citește și: Denise Rifai, confesiuni dureroase în fața lui Mihai Ghiță: "Ma doare...mi-ar plăcea sa am un copil. Mă uit, râvnesc la ei"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Întrebată cum arată familia visurilor ei, Denise Rifai a mărturisit că într-adevăr până nu demult își imagina că va avea o familie mare și frumoasă, deoarece își dorea să aibă într-o zi trei băieți

și o fată, însă între timp, vedetă a recunoscut faptul că a devenit mult mai realistă și că viață trăită până în prezent a învățat-o că nu trebuie să pună presiune și să nu își dorească ceva anume cu patimă deoarece nu este bine să forțeze lucrurile.

„Trei băieți și o fată îmi doresc... îmi doream! În proiecția mea despre mine, așa femeie, mai ales că fac parte și din lumea arabă, eu mă gândeam, mai ales că vin sărbătorile, suntem în prag de sărbători, că o să am casă plină și

o voiam trei băieți și o fată, care să fie așa sufletul și ochii mei! Dar anii au trecut și viață trăită m-a învățat că diferă foarte mult de cea imaginată! Iar eu am învățat să nu pun presiune! Să nu îmi doresc eu cu patimă și independent de ce se întâmplă în jurul meu să se întâmple niște lucruri! Nu, nu e bine să forțăm! E bine să luăm cum ne vine! Dacă o să fie să fac copil, bine, dacă nu, mulțumesc lui Dumnezeu, oricum ari fi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc! Mi-ar plăcea sincer, să
am copii! Dar o să vedem cum se așează viață și cât timp o să mai am!”,
a spus Denise Rifai.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman. Ce se află, de fapt, între cei doi: „E foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!