Denise Rifai, confesiuni dureroase în fața lui Mihai Ghiță: "Ma doare...mi-ar plăcea sa am un copil. Mă uit, râvnesc la ei"

,

Denise Rifai a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până la vârsta de 37 de ani.

Invitată în emisiunea "În Oglindă", realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Denise Rifai a vorbit despre copii. Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai a mărturisit de ce nu a devenit mamă până la vârsta de 37 de ani.

Citește și: Motivul pentru care iubiții lui Denise Rifai nu au făcut cunoștința cu părinții prezentatoarei: ,,Când m-am uitat la partenerii mei, întotdeauna m-am gândit daca lui tata i-ar plăcea"

Denise Rifai, confesiuni sincere despre copii: "Mi-ar placea sa am un copil, dar nu am timp"

Denise Rifai a făcut noi dezvăluiri despre viața sa în emisiunea "În Oglindă". Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a mărturisit că și-a dorit un copil, dar viața a avut alte planuri pentru ea. 

Aceasta a explicat că nu a făcut niciun copil până în prezent, deoarece a fost tot timpul concentrată pe cariera sa. Frumoasa prezentatoare se bucură de mult succes pe plan profesional, reușind să își construiască o carieră de succes.

Citește și: „E gelos, e posesiv. Filtru e tata”. Ce relație are Denise Rifai cu tatăl său și de ce nu a avut un copil până la vârsta de 37 de ani

,,Am 37 de ani și nu am încă un copil, m-am concentrat pe carieră, total pe carieră, și pe tot ceea ce consider eu că trebuie să construiesc în viața asta.

Ma doare...mi-ar plăcea sa am un copil. Mă uit, râvnesc la ei, dar sunt cerebrală și îmi dau seama că nu am timpul necesar. Nu poți să faci un copil, pentru că un copil nu e orice chestie, nu e o jucărie. Are nevoie de mine, tot ce am eu trebuie să transpun pe el, în el. Este o muncă extraordinară să fii mamă. Mi-ar plăcea la un moment dat să cunosc un bărbat, pe care, în primul rând, să îl simt tată pentru copiii mei.

Eu nu am făcut copii până acum, pentru că nu am găsit acel bărbat pe care eu să îl văd tată pentru copiii mei. Îmi doresc echilibru pentru cuplul meu. Mi-ar plăcea să am un bărbat pur sânge. Dacă e creștin să fie creștin, dacă e musulman să fie musulman. Tatăl meu vreau să fie mândru de cel pe care îl voi alege să îmi fie bărbat. În secunda în care eu voi întâlni un bărbat, dacă îmi va fi dat să îl întâlnesc, cu care să am viziunea pe viață similară, mi-ar plăcea să mă dedic măcar doi ani din viață, să ies puțin. Nu poți să faci un copil și să îl arunci așa, n-ai cum. Copilul are nevoie de tine și tu de el. Este o relație foarte importantă mamă-copil. Nu trebuie tăiată.", a mărturisit Denise Rifai, la În Oglindă.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Informații vehiculate pe canalele rusești: Vladimir Putin a căzut pe scările reședinței sale

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Ce a făcut Gheboasa cu primii bani câștigați din muzică? În ce a decis să investească: ”Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies