Vedeta care a surprins-o cel mai mult pe Teo Trandafir. „A avut abilitatea să se reinventeze” | EXCLUSIV

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 01 feb 2023, 09:36

Teo Trandafir, îndrăgita prezentatatoare Kanal D, a vorbit despre vedeta care a surprins-o cel mai mult în toată cariera.

Teo Trandafir, gazda emisiunii care-i poartă numele, Teo Show, a

dezvăluit în exclusivitate pentru Kanal D care este vedeta care a surprins-o cel mai mult. În cei peste 20 de ani de carieră în care a fost producătoare, actriță, prezentatoare de radio și de televiziune, Teo Trandafir a avut ocazia să descopere oameni interesanți, cu simțul umorului, care i-au lăsat o impresie plăcută.  

Citește și: Ce sfaturi de viață are Teo Trandafir pentru fiica ei, Maia: ”Nu trebuie să faci nimic din ce vor ceilalți să faci”| EXCLUSIV

Vedeta care a surprins-o cel mai mult pe Teo Trandafir 

Într-un interviu acordat site-ului kanald.ro, Teo Trandafir a vorbit despre vedeta care a suprins-o cel mai mult în cei peste 20 de ani de carieră, dar și despre modul în care și-a schimbat impresia despre anumite persoane din showbiz odată ce a avut ocazia să le întâlnească și să le cunoască mai bine

În toata cariera ta de om de televiziune, care este vedeta care te-a surprins cel mai mult?

„Ellen DeGeneres. Pentru că este o femeie care a avut abilitatea să se reinventeze, să iasă onorabil din tot felul de situații, este amuzantă și a reușit întotdeaună să își surprindă invitații. Din România, de fiecare dată mă surprinde regretatul Ovidiu Iuliu Moldovan prin vocea sa, versatilitatea de care a dat dovadă,

prin felul în care știa să își ducă rolul acolo își dorea, indiferent de natura rolului”, a dezvăluit Teo Trandafir. 

Ellen DeGeneres, gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, este o actriță și moderatoare americană. S-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT, ea însăși fiind lesbiană. Este căsătorită, din 2008, cu actrița americană Portia de Rossi. DeGeneres a fost gazda premiilor Grammy, Emmy și Oscar. Este autoare a trei cărți, are propria companie de înregistrări, Eleveneleven. De asemenea, a câștigat 13 premii Emmy, 14 People's Choice Awards și se implică activ în acte de caritate.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Exista personaje din showbiz pe care le percepeai intr-un fel si pe care le-ai descoperit altfel?

În toți aceștia ani de televiziune au fost oameni pe care i-am perceput ca fiind amabili, cu simțul umorului și drăguți, însă i-am descoperit altfel.

Din fericire, au fost și multi oameni despre care aveam o anumită impresie și care au fost surprize cu adevărat placute în momentul în care i-am cunoscut”, a mărturisit vedeta Kanal D. 

Citește și: Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Cristina Mihaela Dorobantu si Victor Slav, pregatiti pentru spctacolul dansului! Iata cum au fost surprinsi cei doi prezentatori ai show-ului

Ritualul fără de care Teo Trandafir nu intră în emisie 

Teo Trandafir a vorbit și despre atmosfera din culisele noului format al emisiunii Teo Show, emisiune care poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică începând cu ora 10:00. Vedeta are un adevărat ritual pe care-l respectă ori de câte ori se pregătește să intre în platoul de filmare. 

„De fiecare data când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dam idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred ca fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și ma încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare data înainte de a intra în emisie”,  a mărturisit Teo Trandafir.