Mesaje de 14 februarie 2023 pentru soț / soție sau iubit / iubită: Urări și felicitări pentru Valentine's Day și Ziua Îndrăgostiților. "Nu știu cum am trăit fără tine înainte. Acum, simt că lumea mea este completă, pentru că ești alături de mine”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 14 feb 2023, 08:45

Mesaje și felicitări de Valentine's Day

Sursa: freepik.com

Mesaje de 14 februarie 2023 pentru soț / soție sau iubit / iubită. Mesaje Ziua Îndrăgostiților. Cele mai frumoase urări și felicitări pe care le poți transmite în mesaje și SMS-uri pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

Mesaje

de 14 februarie 2023 pentru soț/ soție sau iubit/ iubită.  La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day. Cele mai frumoase urări, felicitări și mesaje pe care le poți trimite pe 14 februarie 2023, ziua în care dragostea este celebrată. Indiferent de modul în care alegi să le trimiți, mesajele de mai jos vor pune un zâmbet pe fața persoanei iubite. 

Mesaje de 14 februarie 2023. Valentine’s Day 

Pe 14 februarie, de Valentine's Day, sau ori de câte ori simți nevoia să-ți exprimi dragostea în cuvinte, sperăm să găsești inspirația și mesajul potrivit în selecția de mesaje de dragoste și declarații de iubire pe care am pregătit-o mai jos. Așa cum scriitorul brazilian Paulo Coelho spunea, „Iubirea este singurul lucru care activează inteligența și creativitatea, care ne purifică și ne eliberează!” 

Citește și: De ce se sărbătorește Valentine's Day pe 14 februarie?

Mesaje și urări pentru Ziua Îndrăgostiților 

„Atunci când iubești pe cineva, îl iubești așa cum este! De Ziua Îndrăgostiților, îmi doresc să rămâi același suflet cald și om tandru pe care l-am cunoscut!” 

„Dă-mi șansa să-ți arăt că suntem suflete pereche și-mi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine!”

„Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. De Ziua Îndrăgostiților și în fiecare zi, vreau să ştii că te iubesc enorm!” 

Ziua Îndrăgostiților 2023. Felicitări și mesaje cu La mulți ani 

„Nicio piatră prețioasă nu s-ar putea compara cu frumusețea ta. Ești cel mai important lucru din viața mea și sper să te bucuri alături de mine de Valentine's Day și în fiecare zi!” 

„Există atât de multe stele pe cer în seara asta, dar dacă le numeri, toate acestea sunt motivele pentru care sunt recunoscător că ai ales să fii iubitul/iubita mea. La mulți ani de Valentine's Day!” 

„Fiecare zi pe care o petrec cu tine este ca Ziua Îndrăgostiților în inima mea, deoarece este plină de dragoste și fericire. Te iubesc!” 

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citește și: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023: Topul celor mai romantice urări și felicitări de dragoste

Mesaje frumoase de Valentine’s Day 

„  Viața este o floare al cărei nectar este dragostea. Îți mulțumesc că ai adus culoare și armonie în viața mea!”  

„Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului «A iubi». Mulţumesc, de Valentine's Day și în fiecare zi a vieții mele!” 

„Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum, de Valentine's Day, îmi faci inima să ardă!” 

Urări de Ziua Îndrăgostiților. Mesaje pentru 14 februarie 2023 

„De Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru zâmbetele tale, pentru bunătatea de care dai dovadă și pentru mangâierile tale. Te iubesc!” 

„O zi în brațele tale e ca o viață petrecută într-un munte de aur. Te iubesc cum nu am mai iubit vreodată!” 

„Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie, ea se simte. Te iubesc!”

Cele mai noi și frumoase mesaje și urări pentru 14 februarie 2023

"Ești steaua mea norocoasă, care îmi luminează drumul în viață și îmi aduce bucurie în fiecare zi."

"Nu știu cum am trăit fără tine înainte. Acum, simt că lumea mea este completă, pentru că ești alături de mine."

"Te iubesc atât de mult, încât cuvintele nu sunt suficiente să exprime cât de mult însemni pentru mine."

"Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt recunoscător/ă în fiecare zi pentru faptul că te am alături de mine."

"Fiecare moment petrecut cu tine este o binecuvântare și mă face să mă simt cel/cea mai fericit/ă persoană de pe pământ."

Mesaje de 1 martie. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți trimite de Mărțișor:

"Sunt atât de îndrăgostit/ă de tine încât mă face să simt că pot face orice și să depășesc orice obstacol în viață."

"Indiferent de ce ne aduce viitorul, vreau să știi că te voi iubi mereu și că ești cel/cea mai important/ă om din viața mea."

  

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!