Mesaje, felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților 2023: Cel mai lung și frumos mesaj de iubire pentru Valentine's Day sau Dragobete

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 13 feb 2023, 16:37

Mesaje, felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților

Sursa: freepik.com

Mesaje, felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților. Cele mai frumoase gânduri pentru Valentine's Day sau Dragobete.

Urări, felicitări și mesaje de La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților 2023. Cele mai frumoase gânduri pe care le poți transmite în mesaje și SMS-uri pe 14 februarie, de Valentine's Day sau pe 24 februarie, de Dragobete. 

Citește și: Horoscop martie 2023: Ce surprize majore ne aduce prima lună de primăvară? Astrele vin cu vești nemaipomenite

Mesaje frumoase de Ziua Îndrăgostiților 2023 

Pe 14 februarie, de Valentine's Day, sau pe data de 24 februarie, de Dragobete, indiferent de ziua în care alegi să sărbătorești dragostea, vei găsi inspirația și mesajul potrivit pe care să-l trimiți persoanei iubite în selecția de mesaje și felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților 2023 pe care am pregătit-o pentru tine! 

„Tu ești focul ce-mi aprinde inima, ești scânteia care mă face să ard de dor. În brațele tale mă mistuie dorința… Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenușa viselor mele împlinite, și nu-mi doresc decât apropierea nopții, ca să mă aprind din nou în îmbrățișarea ta. Te iubesc!” 

„Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită.

Te iubesc enorm! O zi poate începe făra un mesaj de dragoste de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine!”

„Nu îmi trebuie cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. Am primit deja de la Dumnezeu cel mai frumos cadou. Te am pe tine şi nu îmi mai trebuie nimic altceva!” 

Două suflete cu un singur gând, două inimi care bat ca una.

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților 2023!”

„Sufletul meu nu-l va părăsi pe al tău niciodată! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!”

Urări și felicitări de Valentine's Day 2023

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.” 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.

La mulți ani de Valentine's Day”

„Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului «A iubi». Mulţumesc, de Valentine's Day și în fiecare zi a vieții mele!” 

„Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum, de Valentine's Day, îmi faci inima să ardă!”

Mesaje și SMS-uri pentru 14 februarie- Ziua Îndrăgostiților 

Viața este o floare al cărei nectar este dragostea. Îți mulțumesc că ai adus culoare și armonie în viața mea!” 

„Atunci când iubești pe cineva, îl iubești așa cum este! De Ziua Îndrăgostiților, îmi doresc să rămâi același suflet cald și om tandru pe care l-am cunoscut!” 

„Dă-mi șansa să-ți arăt că suntem suflete pereche și-mi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine!”

„Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. De Ziua Îndrăgostiților și în fiecare zi, vreau să ştii că te iubesc enorm!” 

Citește și: Dragobete 2023: De ce se numește așa Ziua Îndrăgostiților la români. Legenda zilei de 24 februarie

Urări și gânduri bune de Dragobete 2023 

Dragobetele nu este doar o zi la sfârșitul lunii februarie, este timpul pe care îl petrecem împreună în fiecare zi. Te iubesc!” 

„Nicio piatră prețioasă nu s-ar putea compara cu frumusețea ta. Ești cel mai important lucru din viața mea și sper să te bucuri alături de mine de Dragobete și în fiecare zi!” 

„Există atât de multe stele pe cer în seara asta, dar dacă le numeri, toate acestea sunt motivele pentru care sunt recunoscător că ai ales să fii iubitul/iubita mea. La mulți ani de Dragobete!” 

„Fiecare zi pe care o petrec cu tine este ca Dragobetele în inima mea, deoarece este plină de dragoste și fericire. Te iubesc!”

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!