Masacrul din Ierusalim! Cine este bărbatul care a ucis 8 persoane și a rănit alte 10

Author: Alina Petre

Masacrul în Israel

Alertă în Israel, după ce vineri seară a fost atentat terorist la o sinagogă din cartierul Neve Yaakov din Ierusalimul de Est.

În urma atacului terorist, cel puțin opt persoane

au fost ucise și alte 10 au fost rănite, la o sinagogă din cartierul Neve Yaakov din Ierusalimul de Est.

Citește și: Un băiat de 14 ani din Marea Britanie a fost arestat, după ce a înjunghiat o fată de aceeași vârstă. Incidentul a avut loc în curtea școlii

Cine este bărbatul care a ucis 8 persoane și a rănit alte 10

Un palestinian a deschis focul asupra oamenilor care părăseau sinagoga după rugăciunile de vineri seara, a fost ucis de forțele de securitate după ce a încercat să evadeze într-o mașină.

Atacul a avut loc în timp ce mai mulți credincioșii participau la slujba de Sabat, cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Holocaustului.

Atentatul a fost revendicat de gruparea Hamas.

Comisarul de poliție Kobi Shabtai a sosit la locul incidentului la scurt timp după ce a avut loc împușcătura.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

"Am văzut o femeie și 4 bărbați întinși pe drum. Au suferit răni prin împușcătură și nu aveau semne de viață și a trebuit

să le confirmăm decesul imediat", a declarat Fadi Dekidek, unul dintre paramedicii ajunși la fața locului.

Alți trei răniți, inclusiv o femeie de 70 de ani în stare critică, au fost duși la Spitalul Hadassah din Mount Scopus Suntem antrenați pentru asta. Din păcate, nu putem uita un atac terorist și îl experimentăm din nou pe fiecare. Nu avem nimic de făcut; acesta este momentul să acționăm profesional, deoarece aceasta este diferența dintre viață și moarte", a continuat Dekidek.

Un nou atac armat, după masacrul de vineri

Un nou atac cu armă de foc a avut loc în Ierusalimul de Est sâmbătă, după cel de lângă o sinagogă vineri seara. Autoritățile israeliene anunță cel puțin 2 răniți.

In ce zodii erau cei 12 apostoli ai lui Iisus? Cat de bine sunt descrise de astrologie trasaturile lor de caracter

Un atac cu armă de foc comis sâmbătă în Ierusalimul de Est s-a soldat cu doi răniţi, potrivit serviciilor de securitate israeliene, la nici 24 de ore după ce un palestinian a ucis prin împuşcare opt persoane lângă o sinagogă la periferia Ierusalimului de Est.

Autorul atacului cu armă de foc, care a rănit două persoane- un tată şi fiu- sâmbătă dimineaţă, în Ierusalimul de Est, este un palestinian de 13 ani, a spus poliţia israeliană într-un comunicat.

Citește și: Atac cu arme albe într-un tren din Germania! Două persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost rănite

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.