„Fata aveai impresia că doarme, dar nu a fost așa”. Declarațiile unui martor la accidentul din Tulcea care a dus la moartea tuturor celor aflați mașină

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 ian 2023, 12:58

Adolescenții au fost găsiți fără suflare, iar șoferul a fost transportat în stare gravă la spital, fiind în com

Sursa: facebook

Un preot a fost martor la tragicul accident care a avut loc în Tulcea, în urma căruia au murit trei persoane. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a desfăcut în bucăți, pe câmp, la câțiva metri distanța unele de altele.

Un preot a fost martor la accidentul din Tulcea care a dus la moartea a trei persoane.

Totul a avut loc joi, 26 ianuarie, pe E 87, între localitatea Două Cantoane și localitatea Badabag.

Declarațiile unui preot, martor la accidentul din Tulcea

Conform dobrogeanews.ro, trei persoane se aflau în autoturism în momentul producerii incidentului: doi adolescenți și un băiat de 21 de ani, cel care și conducea mașina.

Adolescenții au fost găsiți fără suflare, iar șoferul a fost transportat în stare gravă la spital, fiind în comă, dar a murit după câteva ore.

Un preot a fost martor la cele întâmplate. Acesta a surprins momentul de după producerea accidentului, când bucăți din mașină erau împrăștiate pe câmp, iar un nor de praf se vedea de la distanță.

„Ies din pădure de la Babadag, departe în zare, un nor de praf, o fi furtună, vârtej? Nu, era o mașină ieșită mult în decor, împărțită în bucăți. Teoretic nu-mi venea să cred, practic era real.

Citește și: Cine este unul dintre frații care au murit asfixiați în groapa pe care au săpat-o. El și fratele lui nu au mai avut nicio șansă

Încă doi tineri tot în agonie, fata cu o față blândă, aveai impresia că doarme, dar nu a fost așa. Cât de neputincioși suntem în fața morții, am fi dat ani de la noi numai să știu că acei tineri mai trăiesc.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Sincer am tot sperat, m-am tot rugat, SALVATORII au încercat să-și facă treaba, mă uitam în ochii lor, salvase multe vieți, dar acum erau epuizați și neputincioși, se vedeau în ochii lor lacrimile de mamă și de tată, îi priveau ca pe proprii copii și și-ar fi dorit mai mult să facă pentru acești copii, dar era peste puterile lor de data aceasta”, a scris preotul pe contul său de Facebook.

Cum s-a produs accidentul din Tulcea

Potrivit unor surse din poliție, cel mai probabil, șoferul ar fi călcat pedala de accelerație prea mult și nici nu ar fi fost atent la drum. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost implicat într-o depășire periculoasă, când a lovit un copac cu partea din spate a mașinii.

Cele mai frumoase mănăstiri din România

Citește și: Șapte persoane împușcate mortal în Ierusalim! Ucigasul a incercat sa traga si in politie!

Autovehiculul s-a rostogolit de mai multe ori și s-a oprit pe câmp, la câțiva zeci de metri de șosea, în mai multe bucăți.

Personalul medical de pe ambulanță nu a putut face nimic pentru cei doi tineri, iar șoferul mașinii a murit la spital, după mai multe ore de chin și de efort supraomenesc din partea medicilor.

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”