Atac cu arme albe într-un tren din Germania! Două persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost rănite

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 ian 2023, 20:43

Două persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost rănite

Sursa: Twitter @BreakingNLive_/@BreakingNLive_ - colaj Kanal D

Atac armat în Germania! Două persoane au fost ucise, iar cinci au fost rănite de către un bărbat prin înjunghiere.

Două persoane au fost omorâte iar alt cinci rănite prin înjunghiere astăzi, în nordul Germaniei, conform surselor din poliţie şi unui ministru de interne regional, citate de agenţiile DPA şi EFE.

Două persoane ucise și cinci rănite într-un atac cu cuțitul într-un tren din Germania

Trenul regional german plecase dinspre Kiel către Hamburg. Cu puțin timp înainte să ajungă în gara Brokstedt, în landul Schleswig Holstein, un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit și a atacat pasagerii, omorând două persoane și rănind alte cinci, arată DPA și EFE, citate de Digi24.

Atacatorul a fost prins şi arestat în gara Brokstedt. Polițiștii germani nu au oferit informaţii despre ucigaș, dar se pare că ar fi vorba despre un bărbat de origine siriană.

Citește și: Statele Unite ale Americii intenționează să vândă Ucrainei drone înarmate cu rachete ce ar putea ajuta la câștigarea războiului

Peste 30 de atacuri armate în 24 de zile în SUA 

În decurs de 24 de zile, în SUA, au avut loc 33 de atacuri armate. În ultimele 24 de ore, bilanțul a ajuns la 26 de morți și răniți.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Un bărbat de origine asiatică a intrat înarmat într-o fermă de ciuperci unde a fost angajat și a împușcat tot ce a văzut în fața ochilor. Patru persoane au decedat în urma acestui atac. La câteva minute distanță, același atacator a tras în sediul unei firme de transport, unde au murit trei persoane. Ulterior, după câteva ore, bărbatul în vârstă de 67 de ani s-a oprit cu mașina în faţa unei secţii de poliţie şi a fost prins.

Citește și: Masacru la o școală din Rusia: Cel puțin 9 morți, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-o sală de clasă

Tot lângă San Francisco, în Oakland, șapte persoane au fost grav rănite iar una a fost ucisă în timpul filmării unui videoclip, într-o benzinărie.

Într-o şcoală din Iowa, un adolescent de 18 ani înarmat a intrat într-o sală de clasă şi a dar drumul la foc. Doi elevi, cu vârste între 16 şi 18 ani, au murit, iar un profesor a fost rănit.

„Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Ştiu doar că nişte copii au venit aici şi au împuşcat alţi copii”, a declarat un martor.

Atac la o grădiniță din China! Trei persoane au fost ucise prin înjunghiere, iar alte șase au fost rănite. Cine este inculpatul

Atacurile au continuat și la Chicago, unde doi oameni au decedat, iar alți trei au fost grav răniți, după ce mai mulți bărbați cu arme au început să tragă într-un apartament. În Kansas, trei polițiști au fost împușcați, dar au scăpat cu viață.

„Sunt pur și simplu prea multe arme în această țară și trebuie să se facă o schimbare”, a declarat Dave Pine, președintele Consiliului de supraveghere al comitatului San Mateo.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies