O bătrână de 66 de ani, din Rusia, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei, a dezmembrat-o și a dat o parte din corp câinilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 dec 2022, 15:36

O bătrână de 66 de ani, din Rusia, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei, a dezmembrat-o și a dat o parte din corp câinilor

Sursa: Facebook, Press service of the prosecutor's office of the Tula region/ East2west News

O bătrână de 66 de ani, din Rusia, numită „bunica spintecătoare”, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei, în timp ce aceasta făcea baie. Victima avea 29 de ani.

O bătrână de 66 de ani, care a lucrat ca și patolog, a înjunghiat-o cu sânge rece pe soția nepotului e i, în timp ce aceasta își făcea baie.

Agresoarea chiar și-ar fi recunoscut faptele și poate sta ani buni în spatele gratiilor, dacă va fi găsită vinovată.

O bătrână de 66 de ani, din Rusia, a înjunghiat-o de mai multe ori pe soția nepotului ei

Dr. Svetlana Shilyaeva ar fi recunoscut că a măcelărit-o pe Yuliya Pazylova, soția nepotului ei, în vârstă de 29 de ani. După ce a ucis-o cu sânge rece, aceasta i-a „dat măruntaiele câinilor”.

Conform presei locale, femeia a ciopârțit corpul Yuliyei, capul și pelvisul acesteia le-a aruncat într-un râu, în timp ce alte părți ale corpului au fost aruncate în regiunea Tula. Mai mult decât atât, măruntaiele femeii au ajuns la câini, relatează Daily Star.

Svetlana Shilyaeva a dat-o dispărută pe victimă la puțin timp după ce a ucis-o și și-a recunoscut fapta abia după două luni de când a picat testul detectorului de minciuni.

A doua zi după ce a comis crima, femeia i-a spus fiicei sale că Yuliya „nu va mai deranja pe nimeni”.

Citește și: 8 adolescente sunt acuzate că au înjunghiat un om al străzii până la moarte. Care este motivul

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

„Cum anume am ucis-o? Cu ușurință. Am luat un cuțit din bucătărie și m-am dus în baie. Făcea un duș în cadă și am înjunghiat-o de două ori- în stomac și în genunchi, și o dată... și asta a fost tot. S-a prăbușit”, a povestit bătrâna.

Ultima lovitură de cuțit a fost în inimă

Pentru a se asigura că soția nepotului ei nu va scăpa cu viață, aceasta i-a aplicat o ultimă lovitură de cuțit, în inimă. Mai mult decât atât, oamenii legii

au găsit, în casa în care a avut loc totul, mai multe picături de sânge, în ciuda faptului că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se descotorosi de cadavru.

Înfrângerea inflației din SUA fără creșterea șomajului este încă puțin probabilă

„Am ucis-o, am dezmembrat cadavrul și am ascuns părțile”, a mai mărturisit ucigașa. În cele din urmă, femeia a fost arestată, după ce a făcut o reconstituire a crimei pe care a comis-o.

Citește și: Cine este bărbatul din Hunedoara care a fost împușcat în piept cu un pistol. Era cercetat de procurorii DNA

Ceea ce a stat la baza acestui eveniment a fost o relație tensionată între cele două, dar și mutarea soțului decedatei, după o ceartă puternică ce a existat între ele. În cazul în care femeia va fi găsită vinovată, poate sta în spatele gratiilor timp de 15 ani.