Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui: „Nu cred că acest lucru va veni atât de repede”. Fostul fotbalist a spus totul la „Fiță cu Adiță”

Author: Lavinia Medrea

Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Marius Lăcătuș.

În ultima ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Marius Lăcătuș, o mare imagine a fotbalului românesc și a echipei Steaua București.

Marius Lăcătuș a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la fiica lui

Marius Lăcătuș are o mare dorință în viață de la fiica lui, dar nu este atât de mare încât să-l determine vreodată să o oblige să-i facă pe plac.

Fostul fotbalist își dorește să fie bunic, dar decizia de a avea un nepot aparține doar fiicei lui.

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre bărbații din trecutul său amoros: "Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi" Cum se înțelege vedeta cu actualul iubit

„Eu vreau să cred că am o relație foarte bună cu fiica mea. Nu cred că am fost sever, pentru că întotdeauna am lăsat la latitudinea ei să facă ce își dorește.

N-a fost cazul să dau cu pumnul în masă. Nu am de ce să mă plâng. A fost și este în continuare, chiar dacă face 28 de ani, un copil foarte cuminte. Nu mi-a creat niciun fel de probleme, niciodată nu a sărit calul. Bunic nu știu dacă o să fiu. Mi-a zis că am destui finuți, așa că trebuie să mai aștept. Nu contează dacă e băiețel sau fetiță, va fi frumos, dar nu cred că acest lucru va veni atât de repede.
Ea este axată mai mult pe carieră și nu aș vrea să zică că am forțat-o să facă ceva”
, a declarat Marius Lăcătuș.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cât de bine se înțelege Marius Lăcătuș cu soția lui

Fiica lui Marius Lăcătuș nu este singura pentru care fostul fotbalist a avut cuvinte de laudă.

Diamantul echipei Steaua București și-a lăudat și soția, față de care este recunoscător pentru cât a fost de înțelegătoare în privința carierei lui.

„Nu e așa de simplu cum pare la prima vedere, mai ales pentru ea. Cum eram eu tinerel, i-am explicat că viața de fotbalist cere sacrificii sau viața de familie. În perioada aceea cantonamentele erau foarte lungi. Soția mea e o gospodină desăvârșită.

Găteam mai mult acasă, nu eram genul de oameni care să ieșim la restaurant.

Citește și: Toată lumea îl cunoaște pe Jean de la Craiova, dar nu multă lume știe istoria din spatele numelui său! Artistul a dezvăluit tot la „Fiță cu Adiță”

Ea este în primul rând femeie de casă. Eu nu vorbesc de frumusețe, deși e o femeie foarte frumoasă.

A știut să gestioneze foarte bine lucrurile în familie. Întotdeauna când am întâmpinat probleme, am trecut prin momente grele, nu ca familie, eu ca sportiv, mi-a fost și îmi este în continuare alături. N-a fost niciun moment în care să fie supărată pe ceva ce am făcut în viața de sportiv.  Mereu m-a încurajat și sprijinit”, a povestit Marius Lăcătuș.