Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre bărbații din trecutul său amoros: "Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi" Cum se înțelege vedeta cu actualul iubit

Author: Madalina Maftei

"Bărbatul care îmi place mie e lângă mine”

Sursa: Instagram Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri fără perdea despre bărbații din trecutul ei, dar și despre actualul iubit.

În ultimii ani, Bianca Drăgușanu a devenit foarte discretă cu privire la viața sa personală.

Vedeta a evitat să-și mai expună public relațiile amoroase, așa cum o face odinioară. Invitată în emisiunea ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, a vorbit deschis despre bărbații din trecutul său, dar, totodată, a făcut mărturisiri despre actualul iubit.

Bianca Drăgușanu: "Am avut bărbați care mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi”

Blondina se numără printre cele mai controversate nume din showbiz-ul autohton, însă, totodată, este o femeie asumată, care nu se ferește să dea cărțile pe față ori de câte ori se

simte îndreptățita. 

Într-un interviu de excepție în emisiunea „Fiță cu Adiță”, Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre bărbații din trecutul său și a lăsat să iasă la iveală detalii incredibile.

Aceasta a recunoscut că a avut iubiți care au răsfățat-o, dar și bărbați care i-au făcut cadouri și i le-au cerut înapoi.

"Am avut bărbați care mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi.

Să zicem că această discuție face parte dintr-o categorie pe care eu vreau să o dau uitării și că am avut la viața mea experiențe neplăcute datorită tot alegerilor proaste ale mele. S-a întâmplat în tinerețea mea să fac și alegeri greșite.", a declarat Bianca Drăgușanu, la ”Fiță cu Adiță”.

Citește și: De ce este Bianca Drăgușanu una dintre cele mai controversate persoane. Vedeta a recunoscut tot la „Fiță cu Adiță”: „N-are rost să-mi consum energia”

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu actualul iubit

Adiță, moderatorul emisiunii, a întrebat-o pe Bianca dacă este fericită în dragoste, mai ales că, la un moment dat, a avut unele relații mai tumultuoase.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

"Adiță: Ești o femeie fericită în dragoste?

Bianca: Da.

Adiță: Iubitul tău își face toate poftele?

Bianca: Nu, așa e. El este un om foarte calculat.", a fost jocul celor doi.

Mai mult, vedeta a recunoscut că atunci când iubești cu adevărat, nu ține cont de lucrurile materiale, ci de persoana iubită în sine. 

Imagini exclusive # O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

"Bărbatul care îmi place mie e lângă mine, nu mă ghicești după inele. Din partea omului pe care îl iubesc, prezența și timpul lui este cel mai frumos cadou pentru mine.", a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citește și: Care este cel mai mare defect al Biancăi Drăgușanu. Vedeta lucrează zi de zi să se schimbe: „Am tendința să reacționez cum reacționam acum câțiva ani”

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.