Bianca Dragusanu va prezenta "Detectorul de minciuni"

Author: Alina Petre
Actualizat: 17 feb 2023, 17:04
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu va fi noua prezentatoare a emisiunii “Detectorului de minciuni”, difuzata pe canalul de YouTube theXclusive. In fiecare editie, frumoasa vedeta va adresa invitatilor sai cele mai inedite, dar si incomode şi amuzante intrebari, la care acestia vor fi nevoiti sa raspunda.

 In curand, cantareti, influenceri, artisti, oameni de televiziune  se vor afla sub tirul intrebarilor frumoase vedete, iar publicul va fi martorul dezvaluirilor de tot felul.

Citește și: Amarah, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu! Cum ar fi profitat vedeta de naivitatea ei: „E tipul de om care vrea să facă numai bani și a profitat de vulnerabilitatea mea”

Bianca Dragusanu va prezenta "Detectorul de minciuni"

              “Sunt bucuroasa sa fiu implicata in acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le ofera urmaritorilor din mediul online dezvaluiri inedite si o stare de bine. Ma bucur, de asemenea, sa revin in mijlocul fostilor mei colegi de la Kanal D, ma leaga amintiri frumoase de ei si de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau langa mine. Abia astept sa incep filmarile si sa aflu adevaruri pentru cei care ne vor urmari pe theXclusive”, a spus Bianca Dragusanu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emisiunea “Detectorul de minciuni”, difuzata exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, isi propune, alaturi de celelalte productii difuzate pe acelasi canal online, sa  le ofere privitorilor experiențe de neratat, adaptate nevoilor lor de consum atât de diverse.

Citește și: Părul blond este de domeniul trecutului pentru Bianca Drăgușanu?! Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de theXclusive (@thexclusive.kanald)

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!