Duminică, la "Asta-i România!", povestea celui mai tânăr milionar român din Statele Unite

Author: Alina Petre
Actualizat: 22 feb 2023, 01:12
Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii Asta-i România

Duminică, la “Asta-i România!”, emisiune difuzată la Kanal D, de la 14.30, sunteți invitați să-l cunoașteți pe Sebastian Ghiorghiu, romanul care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții abia își află drumul în viață.

La cei 24 de ani își manageriază singur propriile afaceri, conduce un Lamborghini de peste 300 de mii de dolari și își construiește casa din vis într-un paradis! Sebastian Ghiorghiu este născut și crescut în Statele Unite, locuiește în Detroit,  însă părinții lui sunt originari din România. Au plecat peste ocean în anii '80, în speranța că vor avea o viață mai bună, dar nu le-a fost ușor să o ia de la început

într-o țară străină.

Citește și: ”Întunericul îi sperie mai mult decât sărăcia” O mamă, o bunică nevăzătoare și cinci copilași trăiesc în beznă de câteva săptămâni, după ce n-au mai putut plăti factura la curent

Duminică, la "Asta-i România!", povestea celui mai tânăr milionar român din Statele Unite

Tatăl lui Sebastian era muncitor pe șantier, iar mama lui era menanjeră.

Chiar dacă munceau de dimineață până seara, nu reușeau să-i acopere lui Sebastian și celor 3 frați mai mari, toate cerinţele fireşti. Tânărul milionar de azi recunoaște că expresia "n-avem bani" i-a marcat copilăria, dar l-a și ambiționat să muncească și să-și depășească condiția. A început să muncească de la 16 ani în diferite fast-food-uri, într-o spălătorie auto, a îngrijit bătrâni și a restaurat mobilă veche.

Pentru Sebastian Ghiorghiu drumul către succes poate nu a

fost foarte lung, dar cu siguranță a fost greu și plin de sacrificii. Astăzi, tânărul milionar de origine română a investit în mai multe domenii și deține diverse afaceri. Chiar dacă acum are tot ce își dorește, nu uită de unde a plecat, știe că banii vin și pleacă, important e să nu te pierzi pe drumul propriului succes. 

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Ora de vară 2023: Când se schimbă ora în România? Afl[ cum trebuie să fixăm ceasurile pe 26 martie

Povestea lui ține acum prima pagină a ziarelor de peste ocean și o veți cunoaște și dumneavoastră duminică, începând cu ora 14.30, la "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!

Citește și: Asta-i România frumoasă! Iată povestea impresionantă a doi frați care duc mai departe tradiția familiei! Gabriel și David Simion sunt cei mai promițători ciobani din zona Rucăr-Bran!