Care este cel mai mare regret al lui Marius Lăcătuș: „Nu e deloc simplu să treci peste asemenea momente”. Dezvăluiri inedite la „Fiță cu Adiță”

Author: Lavinia Medrea

Care este cel mai mare regret al lui Marius Lăcătuș

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Marius Lăcătuș.

În ultima ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Marius Lăcătuș, o mare imagine a fotbalului românesc și

a echipei Steaua București.

Care este cel mai mare regret al lui Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș a povestit care a fost cel mai mare regret din cariera sa de fotbalist. Un moment care l-a marcat cu adevărat a fost accidentarea provocată lui Vasile Ardeleanu, în timpul unui meci care a avut loc pe 21 aprilie 1999.

Citește și: Este George Simion un om violent? Motivul pentru care politicianul a fost caracterizat ca fiind foarte impulsiv: „Când văd o nedreptate sunt un tip mai coleric”

„De tristețe (n.r.: a plâns), da, când l-am accidentat pe Ardeleanu. Nu e deloc simplu să treci peste asemenea momente, pentru că te gândești la ceea ce simte acel jucător, mai ales când știi că nu a fost ceva intenționat.

În fotbal se poate întâmpla.  Așa a fost viața, dar nu e deloc simplu. Când te duci acasă și pui capul pe pernă să te gândești... faza aceea, imediat după accidentarea lui, nopțile nu erau chiar atât de plăcute. Eu pe teren eram drăcos, dar în afara terenului nu sunt acea persoană. Am și eu o inimă și un suflet foarte bun și curat”, a povestit Marius Lăcătuș.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Vasile Ardeleanu a fost nevoit să renunțe la carieră după accidentare

Pentru că a fost grav accidentat, Vasile Ardeleanu a fost nevoit să renunțe pentru totdeauna la cariera sa în fotbal. Marius Lăcătuș s-a simțit vinovat și nu a rămas indiferent la suferința celui pe care l-a rănit, motiv pentru care a încercat din răsputeri să-l ajute.

Care este cel mai mare regret al lui Marius Lăcătuș: „Nu e deloc simplu să treci peste asemenea momente”. Dezvăluiri inedite la „Fiță cu Adiță”

Citește și: Ce o deranjează cel mai mult pe Smaranda, fiica lui Serghei Mizil, când vine vorba de tatăl ei: „Sunt sătulă, îmi crește tensiunea!”. Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”

„Nu cred că are rost să mai vorbesc despre astea, pentru că eu am încercat să-l ajut foarte mult și să revină foarte repede în competiție, era primul meu gând. Sigur că el și-a dorit altceva, eu vorbisem să-și facă operația, tratamentul, recuperarea aici la București, el a ales altă cale”, a declarat Marius Lăcătuș.