Marinescu, fostul concurent din sezonul 3 Puterea dragostei, replici dure pentru băieții din casa iubirii! "Eu de acasă, v-am luat vouă femeile" Aflați totul sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,
Marinescu de la Puterea dragostei

Marinescu isi va face aparitia prin video call in cadrul emisiunii Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marinescu, finalistul din sezonul 3 al emisiunii Puterea dragostei, replici tranșante pentru băieții din casa iubirii!


In articol:

Tensiunile din casa Puterea dragostei vor continua și în ediția de sâmbătă a emisiunii, când lucrurile vor scapă de sub control în momentul în care Marinescu, fostul concurent din sezonul precedent va întră prin video call în legătură cu actualii concurenți din casă iubirii.

Acesta va lansa câteva replici tranșante și neașteptate la adresa băieților din emisiune, cărora le va spune că a reușit să le fure fetele în ciuda faptului că el nu se află în România.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii emisiunii Puterea dragostei care nu pot urmări îndrăgita producția din fața televizoarelor, pot urmări noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Marinescu, replici dure pentru băieții din casă iubirii! "Eu de acasă, v-am luat vouă femeile"

Ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea dragostei va debuta cu noi tensiuni ce se vor iscă între unii dintre concurenți. Daniela lansează acuzății dure la adresa lui Alexandru, căruia îi spune că s-a folosit de Ana. Pe de altă parte, Alexandru dezvăluie faptul că Ana era curtată de Codruț în tot acest timp. Nu va întârzia însă să apară și replică lui Codruț, care îl acuza și el pe Alexandru că minte cu nerușinare.
Pe de altă parte, Radu este și el pus la zid de Ana, care îi spune că și-a bătut joc de Adelina. Iar concurentul va exploda de nervi și va replică pe măsură.

La un moment dat, Cristina Mihaela va interveni pentru a le transmite tuturor concurenților faptul că în această săptămâna nu se va acordă premiul de 1500 de euro, deoarece niciunul dintre ei nu merită.

"Nimeni din această casă nu merită premiul! Niciun cuplu, niciun concurent! În această săptămâna nu va fi acordat premiul de 1500 de euro niciunui concurent!", spune Cristina Mihaela.

Spre finalul ediției de sâmbătă, Cristina Mihaela va mai avea o surpriză pentru concurenții din casă iubirii. Această va dialoga cu Marinescu, fostul concurent din sezonul precedent, care le va transmite băieților câteva replici tranșante și total neașteptate.

"Eu de acasă, v-am luat vouă femeile și voi sunteți în emisiune!", spune Marinescu.

Aflați cum vor reacționa actualii concurenți și ce se va întâmplă, sâmbătă, într-o nouă ediție incendiară Puterea dragostei, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Concurenții de la Putera dragostei, infectați cu Covid-19. Cristina Dorobanțu a făcut anunțul: "Am fost testați pozitiv"

Citeste si: Maria Lungu, fosta iubită a lui Marinescu, are sau nu silicoane? Pentru prima dată, frumoasa moldoveanca a dat cărțile pe față

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Ce nume special a ales Manuela Oprișiu pentru fiica ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut marele anunț

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lovitură pentru Alex Zănoagă! Ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al fostului concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de Simina Loica

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies