Concurenții de la Putera dragostei, infectați cu Covid-19. Cristina Dorobanțu a făcut anunțul: "Am fost testați pozitiv"

,

Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei au fost depistați cu coronavirus, inclusiv Cristina Dorobanțu. Iată ce a declarat prezentatoarea TV!


In articol:

Cristina Mihaela a făcut un anunț important. Prezentatoarea emisiunii le-a transmis telespectatorilor că mai mulți concurenți au intrat în contact cu virusul ucigaș din China. 

Citeste si: Comanici, in lacrimi! "Am nevoie de cineva in viata mea!" Aflati ce detalii ies la iveala din culisele relatiei lui cu Mariana, sambata, 10 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Concurenții de la Putera dragostei, infectați cu virusul Covid-19

Concurenții de la Puterea dragostei au fost depistați cu coronavirus, inclusiv prezentatoarea emisiunii, Cristina Dorobanțu.

Din fericire, toți au depășit situația dificilă prin care au trecut. Celebra prezentatoare le-a dat o veste bună telespectatorilor. Show-ul va continua cu peveștile superde de dragoste! 

"Se pare că ne-a unit ce ni s-a întâmplat. După cum știți, dar cei de acasă nu știu, noi am trecut printr-o perioadă destul de dificilă, am avut Covid. Am fost testați pozitiv o mare parte dintre noi, chiar și eu. Emisiunea noastră se filmează în avans. Noi am stat atât timp cât a trebuit să stăm acasă, am luat tratamentul așa cum se cuvine și am revenit în fața voastră, a tuturor. O să continuăm poveștile superbe de dragoste, foarte multă vreme",  a transmis Cristina Dorobanțu.

Citeste si: De nerecunoscut! Andra Volos, de la "Puterea Dragostei", schimbare radicala de look. Oare lui Mocanu ii place?

Mai mult, prezentatoarea le-a transmis un mesaj și concurenților din casa Puterea dragostei. Se pare că tinerii au încălcat anumite reguli, iar acum vor fi sancționați. Adelina și Radu sunt și ei acuzați de faptul că au plecat împreună la un alt hotel încălcând regulamentul emisiunii. 

"Mă bucur că vă văd, dar am și o tristețe în suflet. Indiferent de situație, voi nu ați înțeles că trebuie să respectați atât oamenii care se află aici cât și pe cei de acasă.

Eu zic că nu îi respectați, pentru că de fiecare dată când se ivește ocazia, încălcați regulile. Nu luați în glumă situația, pentru că se or lua măsuri drastice. E suficient, ați întrecut măsura", a mai declarat Cristina Dorobanțu.

Cristina Mihaela Dorobanțu, infectată cu COVID-19

Cristina Mihaela a fost infectată cu COVID-19, după ce testul efectuat a arătat un rezultat pozitiv. Prezentatoarea de la Puterea dragostei a stat în carantină, în Turcia.

„Trebuie neapărat sa vorbesc pentru că am văzut că au apărut în presă zvonuri conform cărora sunt pozitivă.

Sunt! Da, ce să vă spun? Se întâmplă, știți cum e? Trebuie să fii pregătit în viață pentru absolut orice și slavă Domnului, eu sunt genul de persoană care este pregătită!

S-a întâmplat fix acum de sărbători când ar trebui să fiu acasă alături de cei dragi, dar pe de altă parte încă odată s-a dovedit că foarte mulți dintre voi, nu doar familia și prietenii mei ci și voi cei care mă urmăriți aici pe rețelele de socializare, îmi sunteți alături pentru că am primit foarte multe mesaje despre starea mea de sănătate.

Sunt cumințică, îmi iau tratamentul așa cum se cuvine, m-am machiat, m-am coafat, dar m-am demachiat între timp, că nu voiam sa credeți ca sunt nebună. Toate bune!”, a declarat Cristina Mihaela pe pagina sa de Instagram.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Din ce a ajuns să facă Irina Columbeanu mii de euro la doar 15 ani. Suma pe care fiica lui Irinel Columbeanu a adunat-o este colosală

Rusia lovește cu rachete de înaltă precizie o locație din vestul Ucrainei, principala zonă de aprovizionare cu armament occidental

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Exclusiv! Ernest, declaratie surprinzatoare: "Mi-ar fi plăcut, într-un alt univers, să fiu femeie. Ca bărbați, nu vom putea ști niciodată ce înseamnă să aduci pe lume un...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies