Concurenții de la Puterea dragostei au încălcat din nou regulile emisiunii! Cristina Mihaela face un anunț important! "Toți cei care au încălcat regulile vor fi dur sancționați" Aflați totul miercuri, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei

Cristina Mihaela face un anunt important 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenții de la Puterea dragostei nu se dezmint nici în noul an! Aceștia au încălcat din nou regulile emisiunii și vor fi aspru sancționați!


In articol:

După un weekend cu multe peripeții și petreceri de Revelion, vor ieși la iveală noi neregule săvârșite de către unii dintre concurenții din casa Puterea dragostei.
Cristina Mihaela îi va anunța pe concurenți că toți cei care au încălcat regulile emisiunii Puterea dragostei vor fi aspru pedepsiți.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Fanii emisiunii Puterea dragostei care nu pot urmări producția preferată din fața televizoarelor, pot urmări noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Mihaela face un anunț important! "Toți cei care au încălcat regulile vor fi dur sancționați"

După un weekend presărat cu multe momente tensionate și certuri aprige între unii dintre concurenți, atmosfera tensionată va persista și în primele ediții ale Noului An în casa Puterea dragostei, deoarece vor ieși la iveală noi secrete care îi vor pune într-o lumina proastă pe unii dintre concurenți. Se va descoperi că unele concurentu au fost la hotel cu băieți, după Crăciun, încălcând astfel regulamentul emisiunii.

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime în casa Puterea dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește o ediție incendiară vineri, 31 decembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Cristina Mihaela le va destanui concurenților faptul că a suferit de COVID-19 de curând și că a trecut prin momente extrem de dificile din cauza bolii. Însă acest lucru nu o va împiedică să le atragă atenția tuturor concurenților care au încălcat regulile că vor fi sancționați dur de această dată. Adelina și Radu sunt și ei acuzați de faptul că au plecat împreună la un alt hotel încălcând regulamentul emisiunii.

"E urat pentru o față să meargă la hotel cu un băiat! De ce nu va duceți acasă! Toți cei care au încălcat regulile vor fi dur sancționați", a spus Cristina Mihaela.

Citeste si: Ea este concurenta care a părăsit în lacrimi casa Puterea dragostei! Iată cine a fost desemnat Favoritul Săptămânii și ce mesaj a dezvăluit Cutia Pandorei!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Certuri peste certuri! Ce se întâmplă în Gala Puterea Dragostei de duminică, 2 ianuarie 2022 VIDEO

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Tensiunile ating cote maxime în casa Puterea dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește o ediție incendiară vineri, 31 decembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies