Puterea Dragostei 3 ianuarie 2022: Final de poveste pentru un cuplu: "Ești degeaba"! VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 oct 2022, 01:15

O nouă despărțire la Puterea Dragostei sezonul 4

Sursa: captura Kanal D

Un cuplu se desparte în ediția de luni, 3 ianuarie 2022 a show-ului Puterea Dragostei.

Cea care pune capăt poveștii este chiar concurenta.

"Nu mai vreau nimic cu tine, că nu faci nimic, ești degeaba. Stai acolo pe canapea...", îi spune blonda deja fostului ei iubit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Sunt probleme pentru mai multe cupluri și pentru mai multe posibile cupluri din casă.

Veți vedea toate discuțiile doar urmărind ediția din 3 ianuarie 2022 a reality-show-ului Puterea Dragostei.

Aceasta poate fi urmărită între orele 11:00 și 12:00 și între orele 17:00 și 19:00, atât Live, la TV, la Kanal D, cât și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea Puterea Dragostei Live Stream Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.    

Reality-show-ul Puterea Dragostei face parte din  programul postului TV Kanal D  și poate fi urmărit atât la TV, cât și pe site-ul nostru de luni până vineri, de la 11:00

și 17:00, iar în zilele de weekend de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Certuri peste certuri! Ce se întâmplă în Gala Puterea Dragostei de duminică, 2 ianuarie 2022 VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei se mută în casă nouă!

Reality-show-ul Puterea Dragostei se va muta în București din sezonul al cincilea.

Îndrăgitul reality-show se află la cel de al patrulea sezon, primele două sezoane fiind prezentate de către Andreea Mantea, iar următoarele de către Cristina Mihaela Dorobanțu.

Pentru cel de al cincilea sezon deja se face casting, toți cei de peste 18 ani putând să se înscrie pe adresa casting.kanald.ro

Sezonul cu numărul 4 este ultimul în care concurenții se află în Istanbul, din sezonul viitor ei urmând să stea aici, în România, chiar în capitala țării, București.

În sezonul 4 s-au format câteva cupluri, dar niciunul atât de solid. Vom vedea ce concurenți vor mai forma cupluri, ce discuții se vor mai crea și, în cele din urmă, cine va câștiga acest sezon cu numărul 4, care se anunță foarte interesant în continuare. 

Din sezonul cu numărul 3, câștigat de Alexandra Cărare și Cristian Marinescu, a făcut parte și Radu, care se află în casa Puterea Dragostei și în sezonul cu numărul 4. Radu și-a făcut relație, dar este încontinuu în conflict atât cu iubita lui, cât și cu alți concurenți din casă.

Citeste si: Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, decizie radicală după ce a dezvăluit că este însărcinată: „Este foarte important acest subiect pentru mine” Ce își dorește să facă