Tensiunile ating cote maxime în casa Puterea dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește o ediție incendiară vineri, 31 decembrie, de la ora 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 dec 2021, 19:00

Vineri, 31 decembrie, are loc o nouă ediție incendiară Puterea dragostei la Kanal D.

Vineri, 31 decembrie, fanii emisiunii Puterea dragostei vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și    Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Jador, umilit în ultimul hal la o spălătorie auto. Ce i-a făcut un angajat când l-a văzut la volanul bolidului său

Puterea dragostei, vineri, 31 decembrie

Ediția de mâine va fi marcată de multe tensiuni și certuri. În ultima zi din anul 2021 discuțiile dintre concurenți se vor accentua, iar fanii emisiunii Puterea dragostei vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Anul se încheie într-o atmosfera tensionată în  casa Puterea dragostei. Discuțiile aprinse dintre concurenți nu mai reprezintă o surpriză pentru telespectatorii fideli ai emisiunii, deoarece încă din primul moment în care au pășit în casa dragoste și până în prezent,

fetele și băieții au avut grijă să-și spună cuvinte grele de fiecare dată când au avut ocazia.

În ediția de vineri, în casa Puterea dragostei vor continua vechile dispute între unii concurenți. Bineînțeles, Radu va fi în centrul atenției și va face noi acuzații.

Tânărul concurent susține că una dintre fetele din casa Puterea dragostei ar trebui să aibă rolul de amantă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente între Simina Loica și Alex Zănoagă: „Am trecut peste”

Mai mult, Radu profită de orice ocazie ca să își jignească colegii. În momentul în care un concurent sau o concurentă își face apariția în platou, Radu are o reacție neașteptată: "S-au trezit moaștele, bă! Uite moaștele. Tutankhamun s-a trezit! "

Enervată de atitudinea lui Alexandru, prezentatoarea emisiuni, Cristina Mihaela, îi spune că se transformă în Pinocchio al emisiunii, deoarece minte to timpul.

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în casa Puterea dragostei.

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante", deoarece tinerii scot la iveală detalii din ce în ce mai șocante.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de vineri, 31 decembrie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din    programul TV     al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.