Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Două concurente vor să părăsească emisiunea! Urmărește o ediție incendiară duminică, 12 decembrie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,

Duminică, 12 decembrie, are loc o nouă ediție incendiară Puterea dragostei la Kanal D.

Duminică, 12 decembrie, fanii emisiunii Puterea dragostei vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și    Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Revine Jador la „Puterea Dragostei”?! De cine s-a îndrăgostit artistul: „Aș veni să o iau pe fata aia frumoasă”

Puterea dragostei, duminică, 12 decembrie

O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Puterea Dragostei, însă neînțelegerile dintre concurenți nu se termină.

În ediția de mâine, discuțiile dintre concurenți se vor accentua. Telespectatorii fideli vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Ediția de duminică a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D este extrem de dramatică, pentru că două dintre cele mai controversate fete din casă vor să părăsească emisiunea.

Așadar, putem observa că tinerii concurenți au uitat scopul principal pentru care au decis să intre în cadrul emisiunii, acela de a-și căuta jumatatea și nu pentru a-și face adversari.

După o ceartă teribilă în casa Puterea dragostei, două concurente decid să părăsească emisiunea definitiv.

Discuțiile aprinse dintre concurenții Puterea dragostei nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, deoarece încă din primul moment în care s-au cunoscu și până în prezent, fetele și băieții au avut grijă să-și spună cuvinte grele de mai multe ori.

Citeste si:   Bianca Comănici e pe cai mari. Frumoasa prezentatoare, lovitură de grație în mediul online

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminică, 12 decembrie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile...

Crește tensiunea între China și SUA! Armata chineză face praf și pulblere raportul Pentagonului: 'Intervine grosolan în afacerile interne ale Chinei'

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer își riscă viața pentru mama sa! Aflați ce va întâmpla și ce turnură neașteptată vor lua lucrurile...

Surpriză de proporții pentru fetele din ”Casa Iubirii” de Moș Nicolae. Un nou concurent intră în casă. Cine este concurenta care a fost chemată în camera roșie de către noul...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies