Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a decedat: „Te așteaptă tata”. Actorul a încetat din viață în urmă cu nouă luni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 iun 2023, 12:20

De mai mulți ani, Marilena Arșinel se confrunta cu probleme de sănătate destul de serioase

Sursa: Facebook

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a murit la nouă luni distanță de marele actor. Vestea a fost dată de unul dintre fiii lor.

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit ieri, 9 iunie.

Femeia avea mai multe probleme de sănătate, asemenea răposatului actor.

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit

La nici un an de la moarte marelui actor Alexandru Arșinel, Marilena, soția lui, a decedat. Vestea tristă a fost dată de Cristian, unul dintre copiii cuplului, prin intermediul unui mesaj postat în mediul online.

„Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere.

Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc, mama!”, a fost mesajul prin care Cristian Arșinel a anunțat pierderea celei care i-a dat viață.

Citește și: Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

De mai mulți ani, Marilena Arșinel se confrunta cu probleme de sănătate destul de serioase. În urmă cu șapte ani, aceasta a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce a căzut pe scări, atunci când a mers să își ia nepoata de la grădiniță.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Din nefericire, nu doar incidentul cu pricina a fost serios, ci și problemele care au urmat după aceea. Starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit și mai mult, după ce Alexandru Arșinel și-a pierdut viața, în toamna anului 2022.

Marilena Arșinel a fost mutată într-un azil

La finalul lunii ianuarie, Marilena Arșinel a ajuns la spital, unde medicii i-au spus că are pneumonie. Pentru a putea să primească toate îngrijirile de care avea nevoie, aceasta a fost internată într-un azil de lux.

Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, declara, la acea vreme, Cristian Arșinel, pentru Cancan.

Adrian Enache, dezvăluiri de senzație! Ce meserie ar fi trebuit să aibă artistul dacă nu ar fi îmbrățișat muzică! „Am terminat cu notă mare dar eu toată ziua cântam! Toți muncitorii de acolo lăsau muncă și băteau cu mine în oale”

Nici pentru Alexandru Arșinel, cât a fost în viață, nu a fost deloc ușor să își vadă soția imobilizată. În cadrul unei emisiuni televizate, acesta i-a cerut lui Dumnezeu să aibă grijă de soția sa și să nu îi îngreuneze viața.

Citește și: Avea Alexandru Arșinel testament? Cum se împarte, de fapt, averea actorului și cine va primi cea mai mare parte

„Doamne, Te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu Tine. Mă închin în fața Ta în fiecare zi”, spusese actorul, la acea vreme.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!