Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. Marilena a fost internată de urgență în spital

Author: Marina Ionescu

Familia lui Alexandru Arșinel trece prin clipe de coșmar. Soția regretatului actor a fost internată de urgență în spital.

Familia lui Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă grea. La patru luni de la decesul maestrului teatrului românesc, Marilena a ajuns de urgență la spital. Cristian, fiul lor, a dezvăluit că femeia este internată, ca urmare a unor probleme de sănătate. 

Citește și: Avea Alexandru Arșinel testament? Cum se împarte, de fapt, averea actorului și cine va primi cea mai mare parte

Soția lui Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. Marilena a fost internată de urgență în spital

Marilena Arșinel are probleme grave de sănătate, femeia a ajuns pe mâinile medicilor, informație confirmată de către Cristian Arșinel, fiul acesteia.

Cu toate că nu a oferit foarte multe informații despre starea de sănătate a mamei lui, Cristian a dezvăluit că totul ar fi pornit de la o pneumonie.

La început, femeia a fost internată la Urgență, iar apoi a fost mutată într-o altă secție.

În plus, fiul lui Alexandru Arșinel a declarat că situația este ceva mai bună decât acum câteva zile și că trage speranțe că nu va mai petrece prea mult timp în spital. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Transplantul scandalos în care a fost implicat Alexandru Arșinel, în 2013. Ce s-a întâmplat, mai exact

Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine." , a declarat Cristian Arșinel, pentru  fanatik.ro.

Marilena Arșinel a rămas paralizată după un accident casnic

Marilena Arșinel s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate, dar cel mai dificil moment pentru ea a fost în 2015, când a rămas imobilizată, după un accident casnic.

Alexandru Arșinel a povestit, pe vremea când trăia, într-un interviu acordat lui Dan Negru că soția lui a fost operată de urgență la acea vreme, ca să poată supraviețui.

Citește și: L-a iertat Romică Țociu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru? Declarațiile actorului: „Am suferit și chiar am plâns că am plecat”

 „A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel.

După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă." mărturisea Alexandru Arșinel despre accidentul soției sale, în interviul acordat lui Dan Negru.