Momente grele în timpul înmormântării lui Alexandru Arșinel! Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a fost copleșită de emoții și i s-a făcut rău

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 oct 2022, 20:05

Momente grele în timpul înmormântării lui Alexandru Arșinel! Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a fost copleșită de emoții și i s-a făcut

Sursa: impact.ro

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a participat la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Aceasta a trebuit să iasă din biserică, deoarece emoțiile au fost prea apăsătoare și i s-a făcut rău.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, s-a numărat printre persoanele care au participat la înmormântarea regretatului actor Alexandru Arșinel. Emoțiile au copleșit-o și nu le-a putut înfrunta.

Ioana Tufaru nu a putut gestiona emoțiile din timpul înmormântării

Ioana Tufaru a luat și ea parte la slujba de înmormântare a lui Alexandru Arșinel. Copleșită de durerea pierderii marelui maestru, acesteia i s-a făcut rău și a trebuit să iasă din biserică, pentru a lua o gură de aer.

Înmormântarea lui Alexandru Arșinel a avut loc duminică, pe data de 2 octombrie. Acesta a fost condus pe ultimul drum de familie, de prieteni, dar și de foștiii colegi cu care a jucat pe cele mai mari scene ale țării, conform impact.ro.

În urmă cu mai mult timp, Alexandru Arșinel a spus că, atunci când va fi momentul, locul de veci va fi pregătit, deoarece se va ocupa el de tot.

Trupul neînsuflețit al acestuia se află la Cimitirul Bellu, în apropiere de Aleea Scriitorilor.

Citeste si: Drama prin care a trecut Marilena Arșinel, soția lui Alexandru Arșinel. Cu ce probleme de sănătate grave se confruntă

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine”, a spus Alexandru Arșinel, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alexandru Arșinel a murit internat în spital

Ultimele două săptămâni din viață au fost extrem de grele pentru Alexandru Arșinel. Acesta a fost internat în spital și, în ultima săptămână, a fost internat pe secția de Terapie Intensivă.

Acesta și-a dat ultima suflare pe data de 29 septembrie, la Spitalul Universitar, la vârsta de 83 de ani, din cauza mai multor probleme de sănătate pe care le avea.

Acesta fusese internat de mai multe ori în ultimele luni, iar copiii lui au luat decizia de a-l duce la un azil, pentru a primi ajutor de specialitate.

Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai săi, a spus că starea de sănătate a actorului se degradase extrem de repede în doar câteva zile, încât acestuia îi era imposibil să mai comunice cu cineva.

Citeste si: Ropote de aplauze pentru Alexandru Arșinel. Maestrul a fost condus pe ultimul drum

„În ultimele zile nu am mai putut comunica cu el. Cauzele decesului au fost multiple, de la toate problemele pe care le-a avut în ultimii ani.

Astăzi, în jurul orei 13, va fi depus la Teatrul Constantin Tănase. Sâmbătă după-amiaza va fi dus la capela cimitirului Bellu, iar duminică în jurul orei 12 va fi înmormântat”, a spus Alexandru Arșinel pentru sursa menționată anterior.