Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Maestrul încasa aproximativ 9.000 de lei pe lună. Era unul dintre cei mai bogați actori din România

,
Alexandru Arșinel

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, după o carieră în teatru de peste 60 de ani. Maestrul era considerat unul dintre cei mai bogați actori de la noi. Iată ce avere a lăsat în urmă.

Marele actor a trecut la cele veșnice joi seară, după o perioadă îndelungată în care s-a confruntat cu problemele grave de sănătate, iar majoritatea timpului și l-a petrecut din spital în spital, starea lui fiind instabilă.

Alexandru Arșinel era considerat unul dintre cei mai bogați actori, acesta deținea mai multe imobile, terenuri, dar și mai multe depozite în bancă.

Ce avere avea Alexandru Arșinel 

În ultima declarați de avere, din 2021, Alexandru Arșinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluționar), 73.512 lei (pensie), 74.772 (indemnizație de merit de la Ministerul Culturii) și 10.800 lei (o indemnizație handicap gradul II pentru că o îngrijește pe soția bolnavă). 

Suma totală anulă s-a ridicat la 107.232, adică 8.936 de lei pe lună, potrivit stirileportv.ro.

Citeste si: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Femeia e paralizată de ani buni, după un accident casnic: “Suferă de o tristeţe cumplită”

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Captură YouTube]

De asemenea, acesta mai deținea patru terenuri: o cotă parte din două terenuri aflate în Dolhasca și două terenuri integrale aflate în Sinaia și în Samurcaș-Crevedia. 

Arșinel mai deținea și trei case de vacanță și un apartament în București, precum și o mașină marca Toyota.

Marele actor avea și 12 depozite în bancă, nouă în lei, două în euro și unul în dolari. 

Citeste si: Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Asta a fost marea mea fericire a vieții mele”

Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel și Marilena au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 56 de ani. Cei doi s-au cunoscut la Ștrandul Tineretului, în anul 1966, iar doi ani mai târziu se prezentau la Starea Civilă pentru a-și uni destinele pe viață. Au împreună doi băieți, pe Bogdan și pe Cristian. Marilena este paralizată din 2016, după ce a suferit un accident casnic.

”La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”,  a scris Alexandru Arșinel în cartea autobiografică: „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, carte care a fost lansată în anul 2012, despre povestea de dragoste dintre el și soția lui, potrivit Playtech.ro.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Asta a fost marea mea fericire a vieții mele”

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Asta a fost marea mea fericire a vieții mele”

Viorel Lis, în lacrimi după decesul lui Alexandru Arșinel. Oana Lis: "L-a apreciat, el l-a numit director la teatru"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies