Dan Negru a făcut publică ultima conversație telefonică cu Alexandru Arșinel. Ce i-a cerut marele actor cu puțin timp înainte să moară

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 oct 2022, 09:20

Dan Negru, un apropiat al lui Alexandru Arșinel, a făcut publică ultima conversație telefonică cu maestrul. Iată ce i-a cerut Arșinel vedetei Kanal D.

Alexandru Așinel a trecut la cele veșnice joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Marele actor va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie. Slujba de înmormântarea va avea loc la ora 12:00. Actorul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde și-a pregătit dinainte locul de veci.

Dan Negru, ultimul dialog cu Alexandru Arșinel

Prezentatorul TV era un apropiat a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu ezita să-l sune atunci când avea o problemă, iar discuțiile lor erau un adevărat deliciu.

În ziua în care actorul va fi condu pe ultimul drum, Dan Negru a făcut publică una dintre conversațiile telefonice pe care le-a avut cu artistul.

Alexandru Arșinel i-a cerut lui Dan Negru să-l însoțească la biserică pentru a aprinde câteva lumânări și să dea ceva de pomană în memoria părinților săi. Prezentatorul TV a mai precizat că au discutat și despre ”golăneala” din televiziune, cei doi fiind extrem de apropiați.

Citeste si: Avea Alexandru Arșinel testament? Cum se împarte, de fapt, averea actorului și cine va primi cea mai mare parte

”Intr-unul din ultimele mele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre "golăneala" din televiziuni..Cei din bresală o știu, ceilalți mai bine să n-o știe 😉
Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine:
"Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan".


Asta a făcut televiziunea cu multi artiști-legendă: i-a ignorat in viața și apoi i-a plâns la parastas...
•Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea "luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumosă..", a
scis Dan Negru pe Instagram.

Citeste si: Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru, care a vorbit ultima dată cu marele actor pe când era internat în spital! „Am avut șansa să-l cunosc”

Care este, de fapt, cauza morții lui Alexandru Arșinel. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies