Dan Negru a făcut publică ultima conversație telefonică cu Alexandru Arșinel. Ce i-a cerut marele actor cu puțin timp înainte să moară

,

Dan Negru, un apropiat al lui Alexandru Arșinel, a făcut publică ultima conversație telefonică cu maestrul. Iată ce i-a cerut Arșinel vedetei Kanal D.

Alexandru Așinel a trecut la cele veșnice joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Marele actor va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie. Slujba de înmormântarea va avea loc la ora 12:00. Actorul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, acolo unde și-a pregătit dinainte locul de veci.

Dan Negru, ultimul dialog cu Alexandru Arșinel

Prezentatorul TV era un apropiat a lui Alexandru Arșinel. Marele actor nu ezita să-l sune atunci când avea o problemă, iar discuțiile lor erau un adevărat deliciu.

În ziua în care actorul va fi condu pe ultimul drum, Dan Negru a făcut publică una dintre conversațiile telefonice pe care le-a avut cu artistul.

Alexandru Arșinel i-a cerut lui Dan Negru să-l însoțească la biserică pentru a aprinde câteva lumânări și să dea ceva de pomană în memoria părinților săi. Prezentatorul TV a mai precizat că au discutat și despre ”golăneala” din televiziune, cei doi fiind extrem de apropiați.

Citeste si: Avea Alexandru Arșinel testament? Cum se împarte, de fapt, averea actorului și cine va primi cea mai mare parte

”Intr-unul din ultimele mele dialoguri cu Arșinel am vorbit despre "golăneala" din televiziuni..Cei din bresală o știu, ceilalți mai bine să n-o știe 😉
Mi-am amintit atunci vorbele lui Abraham Lincoln care ne caracterizează cel mai bine:
"Ipocrit e cel care și-a ucis părinții și apoi a cerut milă pe motiv ca e orfan".


Asta a făcut televiziunea cu multi artiști-legendă: i-a ignorat in viața și apoi i-a plâns la parastas...
•Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea "luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumosă..", a scis Dan Negru pe Instagram.

Citeste si: Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru, care a vorbit ultima dată cu marele actor pe când era internat în spital! „Am avut șansa să-l cunosc”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru, care a vorbit ultima dată cu marele actor pe când era internat în spital!...

Se cutremură China - Explozie de furie populară/ Strategia `zero-Covid` provoacă mai multe decese decât virusul

Alexandru Arșinel, plâns de familie și de prieteni! Iată ce declarații emoționante a făcut Dan Negru, care a vorbit ultima dată cu marele actor pe când era internat în spital!...

L-a iertat Romică Țociu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru? Declarațiile actorului: „Am suferit și chiar am plâns că am plecat”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies