Mama şi fiica Majdei, primele declaraţii despre parcursul prezentatoarei TV la Survivor România: "Aş vrea să câştige, dar..."

,
fiica
Fiica Majdei primele declaraţii!

Majda Aboulumosha are două susţinătoare înfocate care îi urmăresc evoluţia la Survivor România. Acestea sunt mama şi fiica ei, Jacqueline, care au făcut primele declaraţii după plecarea actriţei în Republica Dominicană.


In articol:

Majda Aboulumosha se consideră puternică şi ambiţioasă, iar acest lucru a determinat-o să accepte provocarea de a participa la Survivor România, sezonul 2. Însă, prezentatoarea TV ştie că este susţinută de cele mai importante persoane din viaţa ei, mama şi fiica, iar asta îi dă şi mai multă putere pe trasee.

Ce crede fiica Majdei despre evoluţia ei la Survivor

Majda a izbucnit în lacrimi de durere la Survivor, iar mama şi fiica ei o încurajează. Jacqueline îşi susţine mama în competiţia Survivor 2021, şi îşi doreşte să vină acasa cu marele premiu. Fiica Majdei a voribit despre cu se descurcă actirţa în această bătălie.

"Nu prea bine, dar eu tot o susţin. Şi aş vrea să câştige, numai că ea se descurcă binişor...Am foarte mari emoţii, numai că vreau să mă obişnuiesc cu aceste emoţii ca să fie mami mai bine. Pentru că mi-a zis la aeroport, că dacă sunt eu puternică o să fie şi mami. Şi aşa am făcut, şi a fost mai puternică.", a declarat fiica Majdei la Teo Show.

Majda Aboulumosha are toată susţinerea din partea familiei şi trebuie să lupte cât mai mult în această competiţie.

fiica
Fiica Majdei a vorbit despre evoluţia ei la Survivor

Citeste si: La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV?

Ce sfat i-a dat mama Majdei 

Majda este suţinută în această competiţie cu ardoare de mama sa, care o încurajează din faţa televizorului, să rămână puternică. Ce a sfătuit-o mama pe Majdei când i-a spus că va merge la Survivor.

"Eu i-a spus să fie puternică, să-şi găsească puterea aceea lăuntrică, exact atunci când îi este greu, iar asta nu i-am spus-o Majdei doar acum când este o competiţie, eu în general i-am dat acest sfat Majdei. Şi sper să-şi găsească acea putere lăuntrică şi să fie totul ok de acum încolo, chiar să aibă grijă de ea, asta este tot ce îmi doresc să fie sănătoasă, în afară de faptul că bineînţeles ne dormi şi câştigul acela în primul rând pentru ea", a declarat mama Majdei.

Citeste si: Live Stream Online Survivor Romania- Ediția de sâmbătă, 9 ianuarie – VIDEO. Marea premieră a celui de-al doilea sezon Survivor România!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Adriana Iliescu, la un pas de a fi excutată silit! Ce s-ar întâmpla cu moștenirea fiicei sale, Eliza?

Primarii din România se REVOLTĂ împotriva lui Cîțu, Orban și Barna: ‘Este un sentiment de frustrare’

Marius Elisei a spus adevărul în direct: motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman! Cine a înșelat în relație și cu cine

Ce i-a spus mama Geta iubitei lui Culita Sterp, la aeroport! Momentul a fost surprins pe camera: ''Daca ai pofte...''

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici, promisiune pentru Mădălina: „În fiecare săptămână o să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies