Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha cu siguranță se va face remarcată la Survivor România, având în vedere că este o persoană ambițioasă. Actriță, om de televiziune și mamă, Majda Aboulumosha știe să se împartă între viața profesională și cea personală, lucru pe care l-a dovedit în repetate rânduri. Dacă atunci când s-a lansat în televiziune avea câteva kilograme în plus, acum, Majda oscilează între 56 și 58 de kilograme. Vedeta a slăbit spectaculos, având în vedere că a cântărit mai bine de 89 de kilograme.

CV Majda Aboulumosha . Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Majda Aboulumosha a apărut pentru prima oară la tv la 12 ani, iar ulterior, aceasta a fost selectată pentru a participa la o emisiune de televiziune. Vedeta a continuat să apară în lumina reflectoarelor fiind distribuită în mai multe telenovele românești. Ulterior, Majda Aboulumosha a devenit prezentatoarea unor emisiuni de succes și pentru că îi place să spună despre ea că este un om curajos, acum, Majda Aboulumosha a acceptat să participe la Survivor România.

Dacă în plan profesional lucrurile s-au așezat pentru Majda, viața ei nu a fost întotdeauna una simplă. Copilaria i-a fost marcata de abandonul tatalui pe care l-a regasit, dupa ani de zile.

Date Biografice Majda Aboulumosha  

Vârstă: 33 ani

Înălțime: 1,69 metri

Greutate: 58 kilograme

Echipă: Faimoșii

Majda Aboulumosha este într-o formă fizică de invidiat, asta și datorită faptului că acordă o atenție deosebită alimentației și nu face excese culinare. Vedeta s-a născut pe 4 octombrie 1987 în Ploiești, județul Prahova și a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, sectia Servicii din Ploiesti, după care și-a continuat studiile la Universitatea Hyperion, specializarea Turism. 

Majda Aboulumosha a acceptat să participe la Survivor România pentru că își dorește să își depășească limitele și să trăiască noi experiențe.

“Intotdeauna m-am gandit ca totul se intampla cu un scop in viata, iar acum simt ca scopul meu e sa dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternica si consider ca o sa-mi depasesc limitele si o sa descopar foarte multe lucruri. Imi place sa lucrez in echipa si simt ca o sa luptam impreuna ( n.r. – referire la  echipa Faimosilor)  sa  fie bine. Sper din suflet  ca emotia ca pe care o simt sa ajunga la inimile celor ce ne vor urmari”, spune Majda.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Majda Aboulumosha pe Instagram

A devenit cunoscută ca actriță, însă ulterior, Majda Aboulumosha s-a îndreptat către televiziune, devenind prezentatoare tv. Vedeta postează pe instagram imagini prin care dorește să îi țină la curent pe urmăritori cu ceea ce se întâmplă în viața ei, astfel că nu ezită să facă publice fotografii în care gătește, face sport sau petrece timp alături de fiica ei. 

Fotografii cu Majda Aboulumosha

Ultimele stiri
Cookies