Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de vineri, 7 ianuarie 2022 - VIDEO. Tensiuni între Viviana Sposub și Raluca Dumitru: „Nu e singura care m-a luat peste picior”

,
bravo ai stil celebrities 7 ianuarie 2022

Viviana Sposub și Raluca Dumitru de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vineri, de la ora 23:00, la Kanal D va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. O poți urmări atât la TV, cât și online pe kanald.ro.


In articol:

Ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi una plină de culoare, strălucire, concurentele aflate în competiție încercând să îi impresioneze pe jurați înaintea galei de sâmbătă. 

Bella Santiago, o adevărată amenințare pentru restul concurentelor? Lupta devine tot mai strânsă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Au apărut foarte multe controverse după ce Bella Santiago a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici a confirmat că, potrivit clasamentului, dar și luând în calcul alegerile stilistice din ultimele ediții „Bravo, ai stil! Celebrities”,  Bella Santiago chiar reprezintă o amenințare pentru celelalte concurente. Dacă până acum era în topul preferințelor juraților, acum, Ruxi pare ușor deranjată de faptul că Bella Santiago este pe primul loc în clasament.

„Dacă a câștigat și în Taiwan premiu, gata. Stingeți lumina, consumăm curent degeaba. Hai să mergem acasă”, va spune Ruxi, făcând referire la Bella Santiago.

Alegerile vestimentare făcute de Bella Santiago par să fie pe placul juraților, lucru care le îngrijorează pe celelalte concurente aflate în competiție.

Pe de altă parte, în ediția de vineri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub va dezvălui că Raluca Dumitru a luat-o peste picior și că aceasta nu a fost singura care a făcut acest lucru. Astfel, între cele două vor apărea noi tensiuni.

Viviana Sposub: Nu ar fi singura fată din competiție care m-a luat peste picior.

Raluca Dumitru: Dar nu te iau peste picior.

Citeste si: Bella Santiago, mesaj bizar pe Instagram după ce a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Oana Roman și Majda Aboulumosha au reacționat imediat

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Vineri, de la ora 23:00, la Kanal D va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele vor încerca să fie pe placul juraților, sperând ca alegerile lor vestimentare să fie apreciate de Tibi Clenci, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. 

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 23:00. Începând cu anul 2022, gala „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzată mai devreme, aceasta putând fi urmărită pe Kanal D sâmbăta, de la ora 20:00. Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este transmisă și online, pe https://www.kanald.ro/.   

Citeste si: Legătura de care nimeni nu avea habar dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina. De ce a apelat juratul Bravo, ai stil! Celebrities la vrăjitoare

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au explicat groparii din Prahova dansul pe manele alături de scheletul unei femei moarte de 16 ani

Bella Santiago s-a dezlănțuit în platoul Bravo, ai stil! Celebrities și a arătat cate înjurături știe

Simona Halep, la un pas de o umilință, la Roland Garros, în fața unei necunoscute: A pierdut un set la 1

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ruxi despre Bella Santiago: "Dacă a câștigat premiul cel mare și în Taiwan, gata stingeți lumina, consumăm curent degeaba!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies