Lovitură grea pentru români! Toată lumea va avea de suferit. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

,
Lovitură grea pentru români! Totă lumea va avea de suferit. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Uremează un nou val de scumpiri

Vești proaste pentru români. Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei vine cu informații devastatoare. Toată lumea va avea de suferit.


In articol:

Milioane de români vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare. Asta pentru că se anunță un nou val de scumpire a energiei și gazelor.

Lovitură grea pentru români! Toată lumea va avea de suferit

Veștile proaste se țin lanț pentru români. ANRE vine cu informații alarmante. Se anunță un nou val al scumpirilor, asta pentru că autoritățile fac previziuni sumbre depre creșterea prețurilor la gaze și energie.

Lovitură grea pentru români! Totă lumea va avea de suferit. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Scumpiri gazde și energie

 Românii care nu a trecut pe piața concurențială și cărora le va expira contractele vor plăti, în această iarnă, un preț mult mai mare la gaze. Anunțul a fost făcut chiar de vicepreședintele Autorității Naționale pentru Reglementare în domeniul Energiei. 

Un reprezentant al Autorității Naționale pentru Reglementare în domeniul Energiei a spus clar ce se va întâmpla cu prețul gazelor în această iarnă.

”Pentru ei singura opțiune este să accepte acum o ofertă cu un preț înspăimântător de mare. Sunt prețuri la 200, la 300 de lei, doar prețul gazelor naturale, după care evident așteaptă să vină măsura Guvernului și, cu emoția dacă se încadrează la nivelul de consum până la care se acordă acest ajutor sau nu”, a

declarat Zoltan Nagy-Bege, vicepreședinte ANRE.

 Un consilier al ministrului Energiei este optimist în ceea ce privește creșterea prețurilor la gaze.

”Deja am studiat bursele externe, bursele regionale, pentru iarna următoare prețul va fi la jumătatea celui de acum și cred că, încet, încet, prețul gazelor naturale se va estompa considerabil față de ce avem acum”, spune Niculae Havrileț.

Lovitură grea pentru români! Totă lumea va avea de suferit. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Romanii vor scoate mai multi bani din buzunare

Citeste si: De ce s-au scumpit gazele în România?! Cum profită statul român de pe urma creșterii prețurilor

Vine un nou val de scumpiri

Scumpirile nu se opresc doar aici, energia electrică va continua să se scumpească, atâta timp cât este produsă pe bază de cărbune, un combustibil care poluează.

”Este intenția Uniunii Europene să vadă un preț mai mare la electricitate. Tocmai ca să scoată din piață electricitatea poluantă, generată de cărbune, și pentru a face consumatorii, și casnici și industriali, conștienți de faptul că trebuie să se orienteze către soluții care consumă mai puțină energie.

Deci cât timp România şi alte țări din Uniunea Europeană vom avea nevoie de energia asta scumpă din cărbune, prețurile vor rămâne mari. Şi cel puțin noi în România nu vedem o posibilitate de a înlocui cărbunele în următorii 4-5 ani. Acest lucru înseamnă că măcar în acești 4-5 ani o să vedem prețuri mari la electricitate”, spune Bogdan Chirițoiu.

Citeste si: Florin Cîțu a făcut anunțul! Ce se întâmplă de la 1 noiembrie cu prețurile gazelor și energiei electrice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

g

 

Citește-ne pe
Citește și:

Florin Cîțu a făcut anunțul! Ce se întâmplă de la 1 noiembrie cu prețurile gazelor și energiei electrice

Radu Tudor, 4 concluzii, după negocierile lui Nicole Ciucă: PNL trebuie să-l scuture serios pe Florin Cîțu

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Românii vor primi ajutor de la stat pentru facturile uriașe la electricitate și la gaze. Ce condiții trebuie să îndeplinească. Florin Cîțu a făcut marele anunț

De ce s-au scumpit gazele în România?! Cum profită statul român de pe urma creșterii prețurilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies